|
|
|
|
#1 |
|
Reputacja: 10
|
|
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
bjork czekam z niecierpliwością an więcej fotek a i uważaj na rozkładane łóżko słyszałam że może zabić sima
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
|
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
Minimalne wymagania sprzętowe wymagają 512MB RAM, więc pójdzie spokojnie ^^.
A w Merlinie jużmają OŻ i wysyłaja w ciągu 24 godzin =). ma nadzieję, że jeszcze przed szkołą sobie pogram ... |
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
![]() Czyli na 512 pójdzie? Jupi! ![]() U mnie będą..może jutro.. Jak macie to dajcie screeny xD EDIT:Ciąć?Ważne,że pójdzie.. Ostatnio edytowane przez blakistoni : 26.08.2008 - 13:46 |
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
Pójść to pójdzie, ale może ciąć...
|
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
Ja juz mam wlasnie wrocilam ze sklepu, zaraz jak wejde do gry bo sie instaluje to porobie zdjecia i wkleje
|
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
to jak jest w koncu z ta pamiecia? 512mb dla xp i 1gb dla visty czy ogolnie 1gb?
|
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
512dla xp a 1gb dla visty
|
|
|
|
#10 |
|
Reputacja: 11
|
Pytanie do tych co mają, czy są mieszkanie w których na podwórku są miejsca parkingowe lub garaże ??? Czytałam czat z producentem i napisał, że można mieć samochody w tych mieszkaniach gdzie właśnie są garaże lub miejsca parkingowe czy ktoś już zauważył czy dużo jest takich domów ??? Bardzo proszę o odpis i napiszcie jak to jest ztym psem czy kotem czy normalnie drepta po mieszkaniu z góry dzięki.
![]() Wyczytałam też,że będzie możliwość posiadania własnego helikoptera.... ciekawe jak
|
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|