|
|
|
|
#1 |
|
Guest
|
nie maja zadnych wymagan
(a przynajmniej ja nie zauwazylam)co do wczesniejszego pytania - taki eliksir mozna kupic lub samemu upichcic. czy ktos zna kod na to, aby mozna bylo budowac (np. zmieniac okna) w bloku, w trybie zycia? ten wczesniej podany mi nie działał... chyba, ze trzeba go wpisac w otoczeniu (ja wpisywalam w rodzinie). ewentualnie jakis mod, cokolwiek...
Ostatnio edytowane przez stotka : 28.08.2008 - 23:32 |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
Szybko mi się znudził ten dodatek- grałam w sumie jakieś 7 godzin. Pomysł magii nie podoba mi się wcale zarówno w Sims 1 jak i 2. Zamiast tego autorzy mogliby zaproponować bardziej życiowy dodatek. Najlepiej zrobić ankietę dla fanów gry i realizować ich pomysły
Pozostaje mi czekać na trzecią odsłonę.
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
Co do wapmów, źle się wyraziłam. chodziło mi o to, że egzystować mogły tylko nocą bo w interakcji z promieniami słonecznymi wiadomo co się działo.
Dzięki, ciszy mnie, że wiedźmy nie mają specjalnych potrzeb/wymagań. |
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
Mam osiedlowe życie od dzisiaj
Grałam tylko chwilkę ale juz moge powiedzieć że mam mieszane uczucia co do tego dodatku. Nie podobają mi się prawie żadne meble. Są dziwne, brzydkie i nigdzie nie pasują. Większość mieszkań wyglada jak z 'kiepskich' albo i jeszcze gorzej, no ale wiadomo ze to wszystko można sobie przebudować. Sufit tez nie jest jakś super fajny, bo w tych małych mieszkankach praktycznie wcale go nie widać i tak naprawde służy tylko do robienia efektowniejszych zdjęć czy filmów. Widzę że twórcy poszperali trochę w internecie i zrobili sporo żeczy które można było już dawno ściągnać z neta jak np. rózne ozdoby : jakieś pudełka z wisiorkami, wiertarki z rozsypanymi wokół narzędziami itd. No i kaloryferek który mozna było juz dawno ściągnąć z neta. Podoba mi się plac zabaw, garderoba i wielkie akwarium, tak naprawę te najważniejsze, i najfajniejsze żeczy umieścili na okładce i reszta nie jest już taka fajna.Magią i czarami szczerze mówiąc się jeszcze nie bawiłam, ale z tego co piszecie zapowiada się interesująco ![]()
|
|
|
|
#5 |
|
Reputacja: 10
|
I co jak wam sie podoba ten dodatek , mi tak sobie troche nudny ale podoba mi sie to, ze mozemy uczyc sie duzo rzeczy kiedy klikniemy na biblioteczke =D
Ale tak to brzydkie meble itd pogralam z godzine i juz mi sie znudzilo :/
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
No nie wiem czy brzydkie. Kwestia gustu/wymagań. Mnie się to podoba, dobrze mi się gra, nic nie muli. Grałam jakieś 3h i nawet się nie rozkręciłam.
|
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
A ja mam takie pytanie, wie już ktoś może co trzeba zrobić żeby używać tej biblioteczki i przechodzić na drugą stronę?
|
|
|
|
#8 |
|
Reputacja: 14
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Reputacja: 10
|
Czy jeśli wyprowadzę z mieszkania jedną rodzinę, to czy meble i inne rzeczy będą wpisane do majątku tej rodziny, którą wyprowadzę (czyli zostaną sprzedane).
I czy mogę wprowadzić do mieszkania simów z innego mieszkania??
Hamburg (dpa) - Fani Tokio Hotel nie muszą już dłużej czekać: Nowy album magdeburskiej teenie rock grupy ukaże się w pierwszym tygodniu października i nazywa się Humanoid. Tak poinformował David Jost niemieckiej agencji prasowo informacyjnej. "Bill Kaulitz chciał, by na całym świecie album tak samo się nazywał.", tłumaczy Jost. Słowo Humanoid pochodzi z języka Science-Fiction i oznacza "coś podobnego do człowieka". (...) tłum. by TokioHotelPoland.com (TokioDream) |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
zostana sprzedane.
odnosnie drugiego pytania - chodzi ci o to, ze beda mieszkac dwie rodziny w jednym mieszkaniu? |
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|