Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims Fotostory

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 11.04.2008, 17:12   #1
Koornela
Guest

Domyślnie Odp: Płatki smutku

Zdjęcia są brzydkiej jakości acha i jak robisz zdjęcia to rób żeby były wysokie ściany okey??? Mam nadzieje, że poprawisz to ogólnie to troche drętwe to troche i mogłobybyć dłuższe...2 zdjęcia i troche opisu ale dobre i to
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 11.04.2008, 17:39   #2
Monia114
Guest

Domyślnie Odp: Płatki smutku

Odc.2.cz.2.
Obudziłam się.Ładne słonko świeciło nad moją głową.Usłyszałam jak Izka ziewała niewyspana.Pewnie jest zła o to co się wczoraj wydarzyło.No, bo ja nie napisałam, ale trochę się pokłóciłyśmy.Właściwie nie trochę a bardzo.

-Izka..-czułam, że nie odpowie i miałam rację.Poszła do kuchni i bez słowa usiadła na stoliczku przy kuchennej ladzie, nabierając łyżką płatków śniadaniowych "Dobry dzionek" i połykając ja w pięć minut.Ta dosłownie to może i w dwie.A nałożyła taką wielką garstkę.Ale ja tu nie będę pisać o jej śniadaniu.Nie, nie chyba wam się coś pomyliło.Są ważniejsze rzeczy.Np: takie jak dzisiejsza, a właściwie wczorajsza kłotnia..
-Ding, dong, ding, dong-słychac było w mieszkaniu kiedy zadzwoniłam.Drzwi skrzypły, a w nich ukazała się Izka.
-Hejka!Nocujesz?Extra mama pierwszy raz ci pozwoliła!Jest!-zawołała uszczęśliwiona twarz Izki.A propos jej twarzy.Była taka radosna.Kurcze, ona tu się cieszy, a ja stoję w smugach deszczu.Nawet mnie nie zaprosiła.Nagle weszła do domu i trzasnęła drzwiami.Zatkało mnie.Czyżby ona...Nagle drzwi znów się otworzyły.Izka ubrała się w kurtkę.
-No to chodź, podziękujem twojej mamie za to, że się zgodziła.-powiedziała radośnie.
-Moja mama nic nie wie....-powiedziałam i wpachłam się wreszcie do środka.Stałam tam tak długo, że zdążyłam się przemoczyć do suchej nitki.Siadłam na kanapie.Obok mnie usiadła właśnie Izka.

-O co chodzi?-spytała, tym razem już nie tak radośnie jak przedtem.
-Nie twój interes!Nie chcę w ogóle o tym gadac!-zawołałam.Ja nie mogę co ją to obchodzi.Jak przyszłam to z jakiegoś powodu, nie?Och dużo by tłumaczyć.Potem znacie już resztę.Aha i właśnie przez to słowo "nie twój interes" ( a właściwie zdanie), moja najlepsza kumpela Izka, obraziła się.
-Chodź jeść!- zawołała Izka.Odezwała się do mnie, super.Normalnie sukces.Wstałam z łóżka i ruszyłam do kuchni.

Izka właśnie podawał kolejną porcję płatków "Dobry Dzionek".
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania