|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Pyskówki - oceniajcie dom, a nie siebie nawzajem.
Dom - nie zgadzam się z większością, ja lubię duże domy. Zwykle też mam rodzinę z dwojgiem dzieci, a żeby każdy miał swój pokój i żeby nie latac po piętrach to sorry - dom musi być duży. Nie podobają mi się te puste podłogi. Ogród - fajnie, że jest miejsce na szklarnię (u mnie to ostatnio niezastąpiony element ogrodu). Popraw kwietnik - albo jakiś bardziej fantazyjny kształt albo płotek. Co mi się nie podoba to drzewa - ustawione w jednej lini. Przydałoby się zdjęcie w nocy - własnie z tymi lampkami, żeby ocenić czy daja odpowiedni nastrój czy lepiej żyrandol ![]() Bez oceny opisowej. |
![]() |
#3 |
Reputacja: 10
|
![]()
łoo. spokojnie ludzie. wstrzymać się xd (sama się potrafię opanować, więc wierzę, że wy też : PP)
co do domku: ciemny, dużo wolnej przestrzeni. buduj mniejsze domki, zaplanuj sobie gdzie będą stały meble, wtedy nie będzie wpadek.. mam nadzieję xD popracuj jeszcze trochę.. i tak dalej i tak dalej. miało zabrzmieć w miarę normalnie ale coś mi nie wyszło ![]()
#4 |
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
![]()
Jeśli macie coś do siebie to piszcie na PW a nie tutaj bo połowa komentarzy jest nie na temat .Co do domu popełniłaś\eś te samo błędy co w poprzednim domu wiec nie będę nic pisał
Rada zrób mały dom czyli kuchnia , jadalnia , salon , sypialnia , łazienka a jeśli nie wychodzą ci bryły przebuduj jakis maxisowski domek . |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
JeNY!!!!! Mogłabyś się bardziej postarać, w domu jest ciemno wogóle jest brzydko..1/10
|
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
No i kolejna porazka -10/10
|
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Z powodu usunięcia mojej opini daje nastepną ;] domek moim zdaniem nie najezy do fatalnych. jest nawet ułozony ze tak powiem ;] na pierwszy rzut oka myslałam ze bedzie ardziej źle ale okazalo sie ze jest przyzwoicie . jesli cos to moze takaa mama rada z mojej strony:
-jeśli robisz zdjecia wchodz do powieszczen tak aby nie bylo widac czesci zielonych w pomieszzceniach ![]() daje 6,5/10 :Wub: pzdr. Sheba ;] |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Brzydki. Budujesz za ciemne pomieszczenia, za duże. A Twoje sypialnie... eh, wolę nie mówić :]
Ocena: 2,5/10 |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Moj kome. tez usunięto więc napiszesz jeszcze raz !
Dom nie podba mi sie ! ZA dużo wolnego mijesca ! 0/10 |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Moim zdaniem troche za pusto w sypialniach...i strasznie duze pomieszczenia. Ogrodek jest ladny w sam raz. Daje 7/10....bez przedasy koledzy
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|