Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS2]

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 21.04.2008, 20:11   #1
Nesta

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Ranczo Arystokrata

Na szczęście jest mniejszy niż poprzednie, ale wciąż za duży. Spróbuj zrobić taki, który nie będzie kolosem i taki, w którym sama będziesz chciała mieszkać. Jeżeli chcesz mieszkać w takim wielkim, pustym domu to inna sprawa.
W sypialniach nie ma nic oprócz łóżek, szafek nocnych i obrazów. Nie uwierzę, że w sypialniach bywa aż tak pusto.
Za mało ogrodu. Ten który jest jest zbyt mały, drzewa źle rozmieszczone.
Pomieszczenia zbyt ciemne, źle podobierane kolory.
Rozumiem, że niełatwo zrobić coś co wszystkim przypadnie do gustu, ale ćwicz i rób mniejsze te domki. Idzie ci coraz lepiej.
Ocena: 4/10
Nesta jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 22.04.2008, 17:57   #2
Kleopatra VII

Reputacja: 10

Zgadzam sie z opinia poprzednikow. ten dom jest za duzy. Jezeli juz koniecznie chcesz taki duzy to zapełnij go przynajmniej.
Kleopatra VII jest offline  
stare 14.05.2008, 15:28   #3
Souris
Guest

Szkoda Gadać 0/10, a i bez urazy ale jak ktoś będzie chciał ściągnąć ten dom, to uznam go za kompletne bezguście.

Ostatnio edytowane przez Souris : 15.05.2008 - 17:50

stare 14.05.2008, 18:05   #4
shezza

Reputacja: 13

Ta chatynka to porażka. ; )
Bryła w ogóle się nie klei, mam takie fajne wrażenie, że dach nad tym ala-tarasikiem zaraz spadnie i będzie dziura. Ogródek wyraźnie jest pozbawiony jakiejkolwiek inwencji, takie drzewka nasrane od niechcenia gdzie popadnie. Taaa, ta grządka to świetne urozmaicenie, naprawdę.
Wnętrze mnie przeraża. To-to nie przypomina niczego konkretnego, takie wielkie, ciemne cuś. Weź to obetnij o połowę, będzie ładnie. Tych mebli tam nadździłaś nie wiadomo po jaką cholerę, pomieszałaś wszystko ze wszystkim i wyszło mniej niż żałośnie. Przepraszam, ale jakoś nie widzi mi się połączenie dość tradycyjnych kanap z płaskim TV. A w ogóle, to mi przypomina nieudaną galerię sztuki. W każdym razie, podobna ilość obrazów.
W jadalni nie czaję tych kół ratowniczych. Zapobieganie przeciwko topieniu się w łyżce wody?
Ten wachlarzyk w kuchni wymiata.
Hall... Omg, dziewczyno, masz talent do psucia klimatu. : D Nawet by mi się spodobał ten wsiowy wystrój, gdybyś tam nie upchnęła komputera. Fail.
Sypialnie są identyczne. Te czerwone żarówy nie pasują ani trochę, jest ciemno i ponuro. Ja bym tam nie weszła sama. ; ) Autentycznie... Jak w trumnie.

Mamusiuuuuuu
Ten domek mi się nie podoba
shezza jest offline  
stare 15.05.2008, 19:43   #5
Tiunivell
Guest

Nie podoba mi się. Bryła jest klockowata, w takiej bym próbowała raczej zbudować szpital czy coś w tym stylu. W środku jest pustawo, nie buduj tak dużych powierzchni, bo masz problem z jej wypełnianiem. Niektóre tapety (kuchnia, sypialnia itd.) w ogóle nie pasują do wystroju wnętrz i... jak dla mnie wyglądają nieco tandetnie. W salonie nie pasują obrazy do tego typu pokoju. Mała rada- buduj mniejsze domki na wzory starterów, a będzie łatwiej Ci je zapełnić Pooglądaj kilka domów na znanych stronach i popatrz jak ich autorzy dbają o dobranie kolorów, czy odpowiednich dodatków, "poprzymierzaj" kilka obrazów do ściany i wybierz ten, który będzie się prezentował najlepiej.

stare 16.05.2008, 13:25   #6
kasia14025
Guest

krótko 1/10

stare 29.05.2008, 17:30   #7
velvecik94
Guest

...
brzydkii...za duży

Ostatnio edytowane przez olliss : 29.05.2008 - 18:03

stare 29.05.2008, 19:03   #8
EvE
Guest

sorx ale ten dom to dno ... chyba nie masz talentu do budowy domów ale szacun za odwage żeby to tu dać bu$$

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania