![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Od dośc dawna ściagam dodatki do the sims 2 , najczesciej są to fryzury.Daje wiec otem na podgląd w BodyShop'ie i patrze a tu nie ma fryzury która chcialam tylkoz amaist niej jest taka:
[IMG]http://i26.************/30c5bx5.jpg[/IMG] Nie mam pojecia co jest nie tak.Prosze o szybką odpowiedz b juz niewytrzymuje.Z góry dziekiz a wszytskie odp. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Może nie pobrałaś mesh'a? Też tak miałam i okazało się, że nie ma mesha, a dokładnie z jakiej tą fryzurę pobrałqaś??/
PS. Nie ten dział! |
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 22
|
![]()
Czasami jest tak, że pokazuje się taka ikonka ale tak naprawdę jeżeli na nią klikniesz to włosy zmienią się na te pobrane.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 10
|
![]()
mesh nie pobrałaś mesha.
lub fryzura jest kopnięta się znaczy zepsuta ^
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Dziekuje wszytskim naprawde bardzo pomogliscie ale jednakrze sciagam fryzury zróznych stron i ciągle to samo,rozumie gdyby tak sie stalo ze caly zcas s z jednej a tej samej. sprubuje z tym meshem ściągnąc ;] naprawde ejszzce raz wiekie dzieks. a bym zapomniala LUJA jak klikam czy tak czy siek to sie ta sama fryzura jak na ikonie pokazuje wiec caly zcas prubuje ale to nic ;p dobra ide eksperymentowac z tymi meshami :*
|
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
No meshe to zawsze trzeba ściągać. Bez nich włosy nie będą działać.
Mesh to jest taka jakby bryła/ kształt tych włosów, na którą później nakłada się kolor. Więc jeżeli nie będzie mesha to będzie się pokazywała właśnie taka ikonka. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Jupi !! mam już ;] dzieki :* bardz mi pomogliscie ^^ Temat do zamkniecia
![]() Ostatnio edytowane przez Sheba : 22.04.2008 - 14:56 |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
Kilkasz na obrazek i wtedy pobiera się tylko sam mesh. Wyżej nad obrazkiem masz wypisane kolory. Jeżeli najedziesz na jakiś kolor myszką to wtedy zmieni się obrazek i pokaże Ci jak wygląda ten kolor. Jeżeli Ci się spodoba to klikasz na nazwę koloru i pobierasz.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|