|
|
|||||||
| Zobacz wyniki ankiety: Jaką kopię gry posiadasz? | |||
| Mam oryginał, kupiłem/kupiłam |
|
375 | 61.78% |
| Mam oryginał, dostałem/dostałam |
|
123 | 20.26% |
| Mam pirata, z powodów finansowych |
|
65 | 10.71% |
| Mam pirata, z innych powodów |
|
44 | 7.25% |
| Głosujących: 607. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|
|
#1 |
|
Guest
|
Mam oryginalną grę The Sims 2 za 80 złotych kupioną w Tesco :-) Plus była super oferta, że biorę za darmo jaki chce dodatek do tejże gry.
Maron - Tesco tak zarabia, że dla nich różnica 1 tysiąca złotych (dodatki ok. 50 zł + dużo fanów) to nic
Ostatnio edytowane przez Simoleon : 09.04.2010 - 13:28 |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Reputacja: 10
|
Jasne że oryginalna
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
Wow to w tesco są takie promocje ?
![]() Ja mam oryginały wszystkie sama kupiłam. Empik albo Allegro bo też czasem można kupić za grosze
|
|
|
|
#4 |
|
|
Jam am same oryginały
a jakiś miesiąc temu zrobiłam interes życia bo kupiłam 4 dodatki za 90 zeta w Media Markt
|
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
Co do tych promocji to teraz w markecie MediaExpert za 1 dodatek płacimy 49zł i za 1zł drugi (obojętnie jaki) mamy gratis! A za akcesoria 29zł i za 1zł dwa (obojętnie jakie) też gratis! Podstawka 79zł i za 1zł dodatek (jakikolwiek) gratis! Ja kupuje te dodatki, bo warto!
![]() PS Też mam wszystkie gry orginały! |
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
Ja mam same oryginały.
Kiedyś (wstyd...) miałam ściągniętą z neta i zcrackowaną podstawę. Ale Deamon Tools mi się rozwalił i nie chodziła. :d Ale teraz już oryginały!;p
|
|
|
|
#7 |
|
Reputacja: 11
|
Ja mam oryginalne na komunie dostałam nie nie na urodziny... nie na komunie juz pamietam
|
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
Witam,
Mam pytanie - czy ktoś wie coś na temat ukraińskiego wydania The Sims 18 w 1? Podobno zawiera wszystkie gry Sims 2 z dodatkami i Sims 3. Jednak coś mi tu nie gra, niby ma hologram, ale wydanie nie przypomina wydania EA, tylko jest napis, że to jakiś ukraiński Świat Gier, mają mało profesjonalną stronę, na której nie ma tej gry, są tylko inne gry, również w okazyjnych wydaniach. Czy to możliwe, że jest taka podróbka? |
|
|
|
#9 |
|
|
ja mam orginalne podstawę gry jak i dodatki
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
Ja mam oryginał Sims 2 Double Deluxe. Warto zainwestować kilkadziesiąt złotych w tak dobrą grę. Ja zapłaciłem 90 zł, ale to już było jakiś czas temu.
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|