|
|
Zobacz wyniki ankiety: Co myślisz o nowym packu "Styl kuchni i łazienek"? | |||
To będzie najlepszy pack!! |
![]() ![]() ![]() ![]() |
38 | 32.20% |
To będzie najgorszy pack!! |
15 | 12.71% |
Jeszcze nie wiem... |
65 | 55.08% |
Głosujących: 118. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#81 |
Guest
|
![]()
no, to nie jest jakiś super dodatek. niczym mi nie imponuje. tak czy siak, najlepsze akcesoria to szyk i elegancjia.
chociaż wracając do kuchni i łazienek, to to jest jakieś takie niemaxisowe. no nie ma zadziwiającej liczby obiektów, ale maxis postarał się. |
![]() |
|
![]() |
#82 |
Guest
|
![]()
A ja właśnie zamówiłam.
Kupuję, bo jakiś miesiąc temu albo trochę dłużej zrezygnowałam z netowskich dodatków do niezbędnego minimum- i ściągam rzeczy głównie dla simów (bo maxisowych si,mów już nie zdzierżę ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Guest
|
![]()
A mnie przypadł do gustu
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Guest
|
![]()
Nijakie i nudne akcesoria. Nic specjalnie nie rzuca się w oczy, jedynie ładna fryzurka dla kobiet i niezła dla mężczyzny. I tyle.
|
![]() |
![]() |
#85 |
Guest
|
![]()
Mam takie pytanko czy akcesorie styl kuchni i łazienki jez już w sklepach jesli tak to pytam się czy to fajne...
|
![]() |
![]() |
#86 |
Guest
|
![]()
Tak są juz w sklepacj i mają bardzo fajne i przydatne elemęty womzesz je zamówic na stronie http://play.pl tam musisz załozyc konto i zamawiasz na e-mail przychodzi wiadmosc którą musisz protwierzic czekasz 2 dni jesli juz przeczekach 1 dzien to w drugim w godzinach od 9 do 17 powinnas dostac paczke
|
![]() |
![]() |
#87 |
Guest
|
![]()
Te akcesoria wyszły już w kwietniu... Temat o nich jest tu :http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=40957
|
![]() |
![]() |
#88 |
Guest
|
![]()
Dzięki za odpowiedz...
Temat do zamkcięcia.... |
![]() |
![]() |
#89 |
Guest
|
![]()
zachecam do kupienia kuchnie to poprostu cud , miód i orzeszki a łazienki poprostu dech apiera ;]
|
![]() |
![]() |
#90 |
Guest
|
![]()
Warto mieć ale nie jest to moim zdaniem zakup konieczny. Kupi to raczej fan gry, który ma już wszystkie dodatki i mini pack's z pewnością.
Duży plus za urozmaicenie kuchni. Muszę przyznać, że nareszcie mam jakąś przyzwoitą kuchenkę dzięki temu dodatkowi. No i oczywiście lodówki. Nareszcie pojawił się ten duży "amerykański model" z dwuskrzydłowymi drzwiami z chłodziarką do napojów. Idealnie wygląda w dużych kuchniach. 8/10 |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 5 (0 użytkownik(ów) i 5 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|