![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Mam pewien problem, otóż po włączeniu telewizji lub komputera mam cały czas czarny obraz mimo to dźwięki są. Dzieje się tak na każdym zakupionym komputerze lub telewizji
Jeśli potrzebne jakieś dodatkowe informacje chętnie udzielę |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Czy posiadasz jakieś dodatki z internetu?
Jeśli tak, to wytnij folder Downloads i wklej go tymczasowo na pulpit i wtedy sprawdź, czy gra działa poprawnie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
@up
Wywaliłem cały folder downloads z folderu EA Games w moich dokumentach i dalej jest to samo |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Sprawdź też w grze ustawienia grafiki. Może masz minimalne i dlatego tak się dzieje. Ustaw na wysokie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
u mnie jest podobnie tylko,że monitor komputera jest ściemniony
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
1.Mam wszystko na najwyższych detalach
2.Na laptopie 3.Zapomniałem dodać w komputerze czarny obraz jest tylko podczas grania w każdą grę Pisząc bloga, powieść czy wysyłając maila jest wszytko normalnie |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
A więc jest problem z kodekiem odpowiedzialnym za filmiki puszczane na ekranie w trakcie oglądania telewizji, grania itd. Też mam taki problem i już trochę kombinowałem, ale niestety na nic
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
Możesz jeszcze spróbować pobrać z sieci program allplayer i przez nieo dzięki usudze live_udpade pobrać wszystkie kodeki, a jaką masz kartę graficzną ?
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
@up
Radeon HD 2600 Na lapku all player odrzucał mi update'owanie, ale pokombinuje jeszcze z tym programem @down Te kodeki były zainstalowane jeszcze przed instalacją simsów ;> Ostatnio edytowane przez Gregg : 17.05.2008 - 19:50 |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Żaden allplayer, on instaluje śmieci w systemie!
Pobierz najnowszy K-Lite Codec Pack, to jest zestaw najpotrzebniejszych kodeków, po których to instalacji powinno działać Ci dosłownie wszystko co multimedialne. |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|