|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
skąd wzięłaś włosy Dylana?
|
![]() |
#4 |
Reputacja: 10
|
![]()
Elle - ładna tylko mniejszy nosek
![]() Laura- a fe ! Alicja - taka sobie . Dylan - ładny taki nie tutejszy ![]()
#5 |
Guest
|
![]()
Piszę ten post po to aby odświeżyć, bo nikt nie ocenia.
[IMG]http://i26.************/35buv5k.png[/IMG] (foto z warsztatu bo się nie włącza gra) [IMG]http://i27.************/x40huh.png[/IMG] Włosy Dylana są z Peggysims Ostatnio edytowane przez Rosanne : 25.05.2008 - 12:19 Powód: "s" |
![]() |
#6 |
|
![]()
Yuki jest śliczna... ma taką delikatną urodę.
![]() John jak dla mnie ma za długie włosy, za duży nos. Nie podoba mi się. Dylan ma ładne rysy twarzy, jest dopracowany. Alicja jest ok, na pierwszym zdjęciu wygląda tak, jakby miała worki pod oczami, ale ogólnie może być. Elle jest urocza. Ma trochę za szeroki nos, ale za to usta ma piękne, takie pełne. Laura wcale nie przypadła mi do gustu, wygląda sztucznie. Generalnie jest dobrze, spróbuj jeszcze popracować nad nosami. Ogólnie simy są ładne, oby tak dalej. pozdrawiam ![]()
#7 |
Guest
|
![]()
obydwoje są brzydcy, takie spłaszczone brzydkie twarze, nie lubię oceniać grubasów, ale zdaje mi się, że gdyby pierwsza simka miałaby szczuplejszą twarz byłaby ładna więc 7/10
Ostatnio edytowane przez Souris : 31.05.2008 - 12:37 |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Dzięki za opinie.
Niestety przez pewien czas simów nowych nie będzie. Nie mam dostępu do gry. |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
1. Zdjęcia twoich simów są złe, mało na nich widać a czasami są zbyt wyostrzone.
2. Wszystkie twoje simy są mało realistyczne, niektóre części ich twarzy są wręcz nieporporcjonalne. 3. Dobór makijażu, dodatków jest okropny. 4. Simy nie są ani ladne ani orginalne, nie zaskoczyłaś mnie niczym. |
![]() |
#10 |
|
![]()
pierwsz alatonywsko simka cud ,miód i orzeszki ale reszta ;] taka sobie
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|