![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
bryła-jest straszna, ta biel nie za bardzo pasuje do "ogrodu", czyli tych dwóch czerwonych drzew, okna jakoś nie równo poukładane, ogółem rzecz biorąc brzydka 0/10
ogród-nie wiem czy go oceniać czy nie, gdzieś w tyle basen i buda, właściwie nic po za tym, nie ma żadnych roślin! (-1)/10 kuchnia-ładna, nie mam się czego przyczepić ale nie robi szału 8/10 salon-szczerze to nie wiem co to właściwie jest, ten pokój po kuchni, za dużo wolnej przestrzeni za mało ozdób typu kwiaty, rzeźby, obrazy, kolory jednak zachowane 4/10 sypialnia-kolorystYcznie jest masakra, to posłanie dla psa w ogóle tam nie pasuje, do bani 3/10 NIE MAJą łAZIENKI???!!! |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
Mają łazienkę. ale zdjęć nie ma.
![]() p.S Jak zrobić zdjęcie z lotu ptaka? Ostatnio edytowane przez jaberwoocky : 21.05.2008 - 21:59 |
![]() |
#14 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
W grze albo wciskasz kółko myszy i obracasz, aż będziesz miała zadowalający widok, albo lewym przyciskiem razem z wciśniętym klawiszem ctrl, albo w trybie F5 (wyjścia z gry) ustawiasz widok z góry taka strzałka nad prostokątem (chyba)
|
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
heh dziekuje
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
Nic specjalnego. Domek w tych oknach wygląda jak SuperSam. 5/10
|
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
Ciekawe gdzie widziałaś takiego supersama
![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
U mnie w Katowicach w dzielnicy Brynów jest taki SuperSam. Ma prawie identyczne okna jak w twoim domku.
|
![]() |
#19 |
Guest
|
![]()
19olusiasims92 "prawie to nie to samo..."
|
![]() |
#20 |
Guest
|