|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
A!
Kocham Cię kobieto :* Będzie kontynuacja ![]() <swoją drogą nawet fajny ten koleś... ![]() Bardzo mnie rozśmieszył motyw z wampirami i Maxem. To było genialne... Aż nie wiem co napisać... Ostatnie zdjęcie rozwala ![]() <tylko czemu nie ma Johna i Alanka?> No... i gdzie jest OS? Callineck będzie zła. Tak smo, jak ja teraz ![]() <foch> Błędów jak zwykle nie ma. Wsystko super hiper ^^ <aż robi literówki> _____________________ A teraz do rzeczy : I odcinek - jakoś trudno mi się było za niego zabrać... tylko nie bij ! Gdybym tylko zobaczyła tagi, byłabym Twoją wierną czytelniczką od początku. Fabuła do mnie przemówiła, bardzo miło się czytało, spodobali mi się bohaterowie ( ![]() II odcinek kłótni ciąg dalszy, wkraczają nowe bohaterki. Ciągle mnie wszystko intrygowało ^^ zdjęcia... no cóż zdjęcia są zarąbiste ![]() Świetne dialogi, z odpowiednią dawką humoru <czasami nie mogłam się powstrzymać, żeby się nie pośmiać> III odcinek Niepotrzebnie słuchałaś niektórych i niepotrzebnie skróciłaś odcinki. Znów rozwalają mnie zdjęcia, a dawka humoru jest zabójcza ![]() Btw, Juliette jest strasznie podobna do swojej mamy... Pokazuje swój silny charakter, jednak jest bardzo delikatna. Max zostaje dziabnięty i pobity ^^ IV odcinek No cóż... zaczyna się dziać ^^ Skrócone odcinki ( ![]() ![]() V odcinek Zdjęcie oklapniętego Johna mnie rozwaliło ![]() ![]() ![]() VI odcinek Ja się na temat zdjęć miałam nie wypowiadać, ale no nie mogę. Genialne. A cios w dumę Johna to było to ![]() ![]() ![]() ![]() VII odcinek Ale oni się eleganccy zrobili ![]() Poznajemy kolejnego bohatera o zabójczej urodzie <Albert>, który okaże się być jedną z kluczowych postaci ![]() ![]() ![]() VIII odcinek Niby jednorazowa postać okazuje się być kluczową <A.> Ta ich prawie ucieczka z hotelu i Kate ponownie ratująca swojemu bratu tyłek... nie ma to jak kochające się rodzeństwo ![]() ![]() IX odcinek Bardzo pokrzywdziłaś niektórych chłopaków, dając wysokie dziewczyny ^^ ale to nic. Jezu, ja bym mogła o tych zdjęciach w kółko... Głuptas z tego Johna, że zostawił swoją matkę ot tak z wampirem x(, przy okazji ten wampirek okazał się być dzieciorobem ![]() ![]() X odcinek Całkiem ładny ten dom ![]() ![]() John robi i źle i dobrze, że wychodzi i daje się namówić Albertowi na spacer. Ale przy okazji odnajduje siostrę <i tu śmieszne screeny zwaliły mnie z nóg ![]() I bynajmniej jest pewien, że Kate jest "bezpieczna" z Johnem ;] XI odcinek Po moich żałosnych postach pojawił się nowy odcinek ![]() Znów wprowadzono nowych bohaterów ( ![]() XII odcinek krótko!! x( ale treść nadrabia wszystko ^^ Victoria zrobiła na mnie wrażenie pilotując helikoptra xD <specjalny błąd> Wielki powrót Thomasa ^^ objawiający się próbą rozmowy z dziewczynką. Mała otworzyła się przed nim, ale niekompletnie, bo Max przerwał im to pasjonującą czynność ![]() I na koniec, nasi zapomniani bohaterowie wracają... poturbowani ![]() XIII odcinek Smutno mi było, jak czytałam go pierwszy raz... byłam pewna, że zabiłaś go x( Myślę, że postąpił dobrze, zostając, jednak strasznie żal mi Karol <zapala świeczkę> głupi, nieśmiertelny Albert ![]() ![]() ![]() Nie wiem czemu, ale ten tekst, który Albert wypalił pod koniec, wzruszył mnie... XIV odcinek Zacznijmy od tego, że w śmiesznych screenach Max gwałtownie ożył i nawet polubił swojego niedoszłego mordercę <śmiech>. Nasi dzielni bohaterowie ani myślą zostawiać potrzebujących, więc ruszają im na ratunek. Miałam nawet nadzieję, że Juliette załatwiła Alberta, ale jesteś na tyle nieprzewidywalna, że nic nie wiadomo ^^ Ale sam Albert tak fajnie wygląda zbroczony krwią ![]() ![]() ![]() Na szczęście jest jedno wyjście... ![]() ![]() XV odcinek Kolejna postać <skądś ją kojarzę... ![]() ![]() A ta improwizacja Johna z wodą święconą mnie rozwaliła xD <"och" "ach" nad zdjęciami> XVI odcinek Gdybyś poczekała jeszcze jeden dzień, miałabym pięękny prezent imieninowy ![]() ![]() ![]() ![]() No i bonus... ![]() XVII odcinek Chrapanie wymiata ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No i kurde znów zdjęcia i opisy... kocham takie coś ![]() ![]() A ostatnie zdjęcie.... <nic nie powie ![]() XVIII odcinek I część Koniec ![]() ![]() Max wypadł najkorzystniej ![]() No... Alanek prawie dotrzymał słowa ( prawie bo nie poszli na plac zabaw, tylko ten plac przyszedł do nich ;]) no... Henry gejem ![]() Henry... Henryś gejem... ![]() XVIII odcinek II część Brak słów. I. Tyle. Te zdjęcia <ostatnie ![]() Fabuła. Nowy bohater... kurka, brak słów... genialnie, jej! będzie kontynuacja!! <skacze pod sufit> a Max amant jeden ,rzucił mnie, nie wybaczę ;] _____ potem, jak ochłonę, na pewno coś jeszcze dopiszę ![]() Dziękuję Ci za to, że udostępniłaś to fs :* się rozpisałam....
mod edit: nieregulaminowa sygna. niepa edit : straszne. mod edit: dla kogo =) niep edit : przestać mi grzebać w sygnie!! mod edit: ok, już nie będę ;] Ostatnio edytowane przez niepokorna : 14.11.2008 - 22:06 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Jestem, przeczytałam, nareszcie odcinek, i ... <uściskuje scarlett za to, że zostawiła furtkę na kontynuację, bo nie wie co by ze sobą zrobiła jakby nie było>. Tak właśnie czułam, że Maxiu weźmie się za Kate, a to amant jeden no ... wszystkie musiał obskoczyć, za to Mea tak jakoś wypiękniała, w ogóle odcinek jak zawsze świetny, co tu dużo gadać chylę czoła. Jeśli chodzi o całość Twej twórczości, to chyba znasz moje zdanie, zaliczam Twoje FS do najlepszych, z wielką przyjemnością się je czytało i sama widziałaś jakie emocje budziło. Mam też nadzieję, że w kontynuacji pojawi się, równie piękny i zuyy jak Albert, wampir
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Dzięki Wam:*
Niepokorna, kurka..... nie wiem, rozwaliłaś mnie tym ![]() ![]() Edit: Ktoś tu rozsiewa Nie Do Końca Potwierdzone Plotki... ![]() Ostatnio edytowane przez scarlett : 14.11.2008 - 22:29 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Administrator
Reputacja: 15
|
![]()
Dobry odcinek
![]() Cieszę się, że planujesz kontynuację ![]() Max... No cóż, zabrał się za Kate. Muszę przyznać, że nie spodziewałam się tego. Zdrajca! Co będzie ze mną?! Menda, wszystkie musi obskoczyć ![]() Fajny przent John dostał od Maxa. ![]() ![]() Ogólnie niewiele się działo, więc nie wiem, co jeszcze napisać... Natomiast jeśli chodzi o Twoją radosną Twórczość, to chyba znasz moje zdanie na ten temat. Bardzo mi się podoba i lubię czytać Twoje FS'y. W tym postaci są bardzo wyraziste. ![]() Było kilka błędów, chyba głównie literówek, ale nie tylko. Call się tym zajmie. Ja już dawno przestałam zadręczać tym ludzi. ![]() W takim razie czekamy z niecierpliwością na dalsze losy Twoich bohaterów ![]()
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
No tak...
Chętnie odpuściłabym literówki i inne błędy, ale znasz moje zdanie na ten temat: takie FS zasługuje na to żeby być absolutnie perfekcyjne pod każdym względem - treści i zdjęć w ich doskonałości poprawiać nie trzeba, a jak przypadkiem komuś się omsknie ręka na klawiaturze... Wypada mi napisać podsumowanie ![]() Cóż, chyba najbardziej mnie urzekło poczucie humoru i słowne potyczki Maksia z Johnem ![]() I to jak Juliette skutecznie udawała od samego początku, że nie lubi Johna... Piękni mężczyźni, z których tylko dwóch nie bardzo wyszło... ![]() ![]() Pełna napięcia i zwrotów akcja... Perfekcyjne zdjęcia i postacie, którym oddałam serce... Niezapomniany Szef i jego umiejętnośći konwersacyjne... Nawet nie wyobrażam sobie, żeby miało nie być następnej części ![]() <ociera łzy wzruszenia> Zatem do następnego ocinka nowej serii!!! Dziękuję za wzruszenia i emocje jakie towarzyszyły mi przy czytaniu :* Dla wiernych czytelników - będzie bonus w postaci naszych rozkminek nad nieprzeciętną męską urodą! ![]() ps. Dobra baby, żeby potem nie było - zaklepuję nowy towar!!! ![]() Właściwie to każdy nowy towar + moje chłopaki ![]() Ostatnio edytowane przez Callineck : 15.11.2008 - 01:03 |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
A bierz go sobie
![]() widziałam go na modthesims, więc looz ![]()
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Och moja droga niepokorna, zdajesz sobie na pewno sprawę, że sam wygląd nic nie znaczy, najbardziej liczy się osobowość
![]() Wierzę w scarlett i jej nieprzeciętny talent do tworzenia wspaniałych męskich postaci ![]() @down: dokładnie ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Callineck : 15.11.2008 - 01:18 |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
No ja też w to wierzę...
wystarczy spojrzeć na chociażby Johna ![]() ajaj.. to Scarlett Maxa sama stworzyła ![]() ![]() <bije pokłony>
mod edit: nieregulaminowa sygna. niepa edit : straszne. mod edit: dla kogo =) niep edit : przestać mi grzebać w sygnie!! mod edit: ok, już nie będę ;] Ostatnio edytowane przez niepokorna : 15.11.2008 - 01:18 |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Dobra dobra Callineck nie rozpędzaj się tak, zabójczo przystojny i zabójczo zuyy towar jest mój
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
Biorąc pod uwagę pewien głos jak i brak zainteresowania i odzewu na pewien czynnik, językiem prostym chciałam oto przedstawić:
Mowa tu o jakże pięknej prawej ręce Johna, która uwieczniona została na zdjęciu (w końcu to fs - zdjęcia też mają istotny wpływ) oraz napomnkięto o niej w pierwszej części końca. Powiedzmy tak. Masz tatuaż - to rządzisz, nie masz, jesteś ciota jaką był na początku blondynek. Alanek trzymał go przy sobie z litości, a raczej, żeby nie rozwalił kolejnego miasta i nie dostał następnego zaniku pamięci. Zapewne liczył, że kiedyś coś się zmieni i wykorzysta swego poddanego do własnych celów. Skąd się wziął u naszego kolegi i czemu teraz tatuażyk? Nie, nie odwiedził salonu tatuażu 10 minut drogi od domu. Po prostu kiedyś musi przyjść na każdego pora. Znaczy na każdego bohaterskiego wybrańca ludu, powołanego do pokonania zuych krwiożerczych istot, jakimi są wampiry... No i tylko taki, naznaczony osobnik jest do tego zdolny, stąd np. takie zainteresowanie siostrzyczką przedmiotu dyskusji. Mam nadzieję, iż moja wypowiedź rozwiała wszelkie wątpliwości i prybliżyła postać naszego bohatera. Dziękuję. A i ja od siebie dodam jeden bonus "przez wieki" już wkrótce! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|