|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
próbuj z każdego uzyskać po jednej kreseczce zainteresowania, aż jedno podświetli ci się na biało
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
|
|
|
|
#4 |
|
Reputacja: 13
|
U mnie też w danej rodzinie każdy ma takie samo hobby, w którym jest najlepszy.
Jeżeli Ci się nie podoba, gdy wprowadzisz rodzinkę na daną parcelę nie zapisuj gry i włącz ją od nowa. U mnie się sprawdza idealnie ;]
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
A ja zaś mam problem, bo KAŻDY Sim ma wrodzone hobby - Majsterkowanie. Były wyjątki - Florencja Delarosa ma Naturę, a Kasandra Ćwir - Muzyka i Taniec...
|
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Reputacja: 10
|
Cytat:
. W dodatku nie odkryłam talentu każdej, jak weszłam do tej rodziny innego dnia, już każda miała majsterkowanie O.o.. W otoczeniu mojej siostry za to praktycznie wszyscy mają kulinarię.. Oczywiście nie wszędzie, ostatnio zaczęły się normalnie talenty pojawiać ale majsterkowanie ciągle gdzieś tam jest.. Ostatnio stworzyłam brata i siostrę.. on-kulinaria, ona-majst. >.<
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
W SimPe możecie sprawdzić/zmienić hobby sima.
|
|
|
|
#9 |
|
Reputacja: 10
|
By odkryć hobby sima, należy:
- kulinaria - coś ugotować, nauka gotowania - natura - ogladać ptaki, łapać owady, nauka sprzątania - majsterkowanie - nauka techniki, naprawa samochodu - sport - rzucanie piłki - fitness - ćwiczenia: na rowerku, przed tv - film i leteratura - oglądanie tv, czytanie książki - sztuka i rzemiosło - malowanie, - muzyka i taniec - granie na instrumentach, tańczenie - nauka - patrzenie przez teleskop - gry - szachy, gry komputerowe Ostatnio edytowane przez Searle : 24.06.2008 - 11:16 |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
A ja mam mały problem, grę restartowałam etc.
Otóż nie mogłam znaleźć u sima wrodzonego hobby. Wszystko po kolei testowałam i nic. 1 raz mi się tak zdarza, zawsze każdy swoje miał O_o http://img115.imageshack.us/img115/3568/ggip0.jpg |
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|