![]() |
#11 | |
Guest
|
![]() Cytat:
- hmmm, brzmi jakby chodziło o człowieka, który nazywa się Nova ![]() - Nastazja - wydarzeń, dwumiesięczny - dokładnie zadbali O TO...... - skąd Nancy wiedziała, że broń jest naładowana??? (pewnie kobieca intuicja ![]() - dziewczynka O BLOND WŁOSACH, TWARZY ANIOŁKA I JASNONIEBIESKICH oczach Jak zwykle świetne ![]() Nawet nie mogę już wymyśleć orginalnego komplementu, bo tyle ich prawiłam, że już się wszystkie wyczerpały ![]() Domyślałam się, że Nancy próbowała popełnić samobójstwo pod wpływem osobistej tragedii, ale myślałam, że zginął jej facet Moje pozostałe domysły: - Nancy dowiedziała się o Nocnych Łowcach, ale kapłani postanowili nakazać jej milczenie przydzielając asystenta - donosiciela, który pilnował każdego jej kroku - Projekt Nova polega na stworzeniu broni (Lucy), która będzie równie skuteczna jak Nocni Łowcy, ale nie będzie posiadała ich ograniczeń i przez upodobnienie się do człowieka będzie praktycznie nie do wykrycia. A jak się skończy? Dobrze ![]() @down No tak, poprawiałam, poprawiałam aż i mnie poprawili ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Callineck : 18.06.2008 - 17:21 |
|
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|