|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Kiedy jeszcze nie mialam zadnych dodatków uzylam kodu twinzr2cute. Blizniaki sié urodzily i byly identyczne. No to w czym problem? Matka byla murzynká a ojciec kosmitá a dzieci latynosami!!!
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Guest
|
![]() Cytat:
A wczoraj założyłem rodzinkę do "survivalu", czyli, który szybciej umrze. Składała się z 2 dzieci, 4 dorosłych i 2 emerytów. Pierwszo umarli emeryci i jeden dorosły. W następnej konkurencji - pt.Basen - umarło 4 dorosłych i zostało 2 dzieci. I wtedy się zaczęło. Przyjechała opieka społeczna i wskoczyła do basenu (nie było ani drabinki ani trampoliny) i zaklinowała się (nie mogła się ruszyć), wtedy przyjechał druga i ... też się zaklinowała. Musiałem cofać się do Pulpitu aby wyłączyć grę... |
|
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 10
|
![]()
moje pytanie piszę już poraz drugi bo wcześniej zamieściłam go nie tam gdzie powinnam! na parceli na której gram kiedy wezwę przedstawicieli klubu ogrodników , odmawiają oceny ogrodu i pojawia się informacja słowna: na tej parceli dzieje się coś niepokojącego. Ponadto simy:pokojówka,majster nie wykonują swoich obowiązków tylko uciekaja z parceli. Dodatkowo czas upływa dużo wolniej.Jestem ciekawa czy ktoś miał podobną sytuację, cz jest to element gry? W grze nie używam kodów.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|