Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS2]

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 23.06.2008, 14:02   #11
Eclipse
Guest

Domyślnie Odp: 4/4 Blok

Dziewczyno, Ty nie potrafisz przyjmować krytyki.

Zdjęcia są robione w nocy i z zewnątrz mało widać.

Dom zewnątrz jest ochydny, rozumiem że to blok, ale jest cały w jednym kolorze. Taki szarobury :/. Nawet żadnych drzewek tam nie dałaś. A ogródek aby jest?

W środku. A fe. Te kolory... . A, brak mi słów. Może i miał być dla wystrzałowych par, ale bez przesady.

To wygląda jak jakiś hotel dołączony do night clubu...

Ocena: 2/10

P.S Twierdzisz że przynajmniej potrafisz zbudować domek z samych maksisów. Wiesz, to chyba potrafi każdy... Szacunek dla tego, kto potrafi wybudować ładny dom bez dodatków z neta (akcent na ładny).

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 23.06.2008, 14:10   #12
ZuuZaa
Guest

Cola, nie umiesz przyjmować krytyki?

zobacz sobie dom Koorneli:
http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=44152

:/

stare 23.06.2008, 14:13   #13
Nesta

Reputacja: 10

Według mnie domku nie można jednoznacznie ocenić, ponieważ te kolory ściągają na siebie całą uwagę. Rozumiem że to miało być "wystrzałowe", ale nie wiem czy ktoś wystrzałowy mieszkałby w takiim domu. Mógłby dostać jakiejś padaczki czy czegoś .
Umeblowanie jest nawet całkiem całkiem (więcej nie powiem bo prawie nic nie widzę ), ale przypomina mi chyba bardziej hotel niż mieszkanie. Nie podoba mi się to, że wszędzie umeblowanie jest takie samo (o ile się nie mylę)
4,5/10
Ups. Przperaszam, zasugeruję się wypowiedzią Vanilli. Podział na kolory to bardzo oryginalny pomysł. Przepraszam że wcześniej nie zwróciłam na to uwagi. Tym czasem domek "skoczył" w moich oczach z 3 na 4,5. Nie tylko za oryginalnośc, również za odwagę - niedawno przyszłaś na forum, a już dałaś domek! Tego mogę Ci szczerze pogratulować =) No, i brak dodaktów z neta to też plus.

Mam nadzieję że nie byłam zbyt krytyczna/niegrzeczna w jakikolwiek sposób. Jeżeli tak to przepraszam.

btw. musisz tak się wpieniać?
btw2. Wanna, co do zachowania również masz rację <)

Ostatnio edytowane przez Nesta : 24.06.2008 - 13:29
Nesta jest offline  
stare 23.06.2008, 14:16   #14
Lorette

Reputacja: 11

A wg mnie dom, nie jest zły.
Widziałam dużo gorsze i weźcie się odpieprzcie od kolorów, są seksowne =.=
Btw. bardzo podoba mi się ten "podział" na kolory w mieszkaniach, ale jednak brakuje mi tego "CZEGOŚ"... ale widać, że się starałaś... Podoba mi się =)

Co do waszego zachowania, to dyskutujcie sobie, ale trochę klasy i kultury! ;]
Ledwo co na forum dziewczyna przyszła i już trzeba ją od góry do dołu opieprzyć?
stare 23.06.2008, 14:20   #15
ZuuZaa
Guest

Vanilla, i teraz Colunia bedzie sie za Toba chować : D

stare 23.06.2008, 14:30   #16
Cola
Guest

Potrafię , ale niektórzy na tym forum nie potrafią myśleć i rozumieć , więc nie we mnie problem . Zdjęcia są specjalnie robione w nocy , żeby było widać efekt świateł ... :/ Są drzewka i kwiaty ... Nie róbmy z tego ogrodu botanicznego jak co niektórzy mają w swoim zwyczaju . No i *****iście więc od dziś jest to hotel przy nocnym clubie ... szkoda tylko , że nie mam Sims Podróże . Ten dom jest ładny więc nie wiem o co ci chodzi ... Domek Korneli jest obrzydliwy nudny monotonny , wg mnie ... i oczywiście sranie w banie dodateczki ... Taaa padaczki grunt że w cudowny koffanym sweetaśnym domciu super koleżanki Korneli wszyscy padlibyśmy na ziemie i zanudzili ... No właśnie dzieci zapomniał wół jak cięlęciem był :/

stare 23.06.2008, 14:33   #17
kotek23

Reputacja: 10

Witaj na forum =)

Hmm...
Domek jest... Taaaki średni.
Po pierwsze: zdjęcia. Złej jakości (Ale to inna sprawa ), są robione w nocy, przez co mało widać. Drugie co mi się nie podoba to kolory, ale to sprawa gustu i np. Tobie mogą się one pobobać. Meble ładnie podobierane. Nie podoba mi się podłoga w kuchni. Nie chodzi o kolory. W ogóle jej nie lubię Na ścianach pusto, mało kwiatków, dekoracji. Brak ogrodu. Rozumiem, że nie budujesz całego osiedla, ale jakiś parking, ogród by się przydał. Następny minus to te neonowe lampy. Mogłaś się pokusić o zwykłe W różowym diomku nie podoba mi się drzewo w łazience. Okna i drzwi też mi się nie podobają
Ale kolory, lampy, drzwi, okna... To sparwa gustu
Tobie mogą się podobać, mi nie.

Ocena: 6/10

Mam nadzieję, że te oceny Cię nie zrażą i będziesz budować dalej
Czekam na kolejne twoje domki

Pozdrawiam.
Kotek23

Edit: Sorka, nie zauważyłam, że te zdjęcia w nocy tak specjalnie miały być

Cytat:
Napisał Vanilla Zobacz post
Co do waszego zachowania, to dyskutujcie sobie, ale trochę klasy i kultury! ;]
Ledwo co na forum dziewczyna przyszła i już trzeba ją od góry do dołu opieprzyć?
Zgadzam się =)

Zapraszam do mojego ZOO. =]
mycha352.mondozoo.com
Chcesz założyć własne ZOO?.
Napisz do mnie, na pewno pomogę. : )

Ostatnio edytowane przez kotek23 : 23.06.2008 - 14:38
kotek23 jest offline  
stare 23.06.2008, 14:44   #18
Souris
Guest

plusy

pierwszy domek z maksisowego wnętrza, który podoba mi się, mam jedynie zastrzeżenia do pustości na ścianach w niektórych pokojach.

9/10

minusy

przede wszystkim bryła, wiem i rozumiem że jest to blok ale mógłby być lepszy, a nie taki jak mają rodziny w slumsach.

0/10

stare 23.06.2008, 14:49   #19
Cola
Guest

Cytat:
Napisał Koornela Zobacz post
Cola...Hmm widać, że nie umiesz przymować krytyki <spokojny> A zreszto wiesz, ja nie mam zamierzam się z tobą kłócić i to,że umiesz robić domy to jakaś ściema
Ściema to te wszystkie dodatki których nagminnie używasz ...:/
ale ciebie to wole przemilczeć :/
------------------------------------
Widać że znajdują się osoby które potrafią odczytać to co miałam do przekazania ... Dzięki :*

stare 23.06.2008, 14:50   #20
Koornela
Guest

No nie no poprstu SZOK!!!
Słuchaj Cola nie mów tak,bo ocena mojego domku różni się od twojego!

,,Domek Korneli jest obrzydliwy nudny monotonny , wg mnie ... i oczywiście sranie w banie dodateczki ... Taaa padaczki grunt że w cudowny koffanym sweetaśnym domciu super koleżanki Korneli wszyscy padlibyśmy na ziemie i zanudzili''

Gdy to przeczytałam to normalnie padłam

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 6 (0 użytkownik(ów) i 6 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania