![]() |
#11 |
Guest
|
![]()
Dziewczyno, Ty nie potrafisz przyjmować krytyki.
Zdjęcia są robione w nocy i z zewnątrz mało widać. Dom zewnątrz jest ochydny, rozumiem że to blok, ale jest cały w jednym kolorze. Taki szarobury :/. Nawet żadnych drzewek tam nie dałaś. A ogródek aby jest? W środku. A fe. Te kolory... . A, brak mi słów. Może i miał być dla wystrzałowych par, ale bez przesady. To wygląda jak jakiś hotel dołączony do night clubu... Ocena: 2/10 P.S Twierdzisz że przynajmniej potrafisz zbudować domek z samych maksisów. Wiesz, to chyba potrafi każdy... Szacunek dla tego, kto potrafi wybudować ładny dom bez dodatków z neta (akcent na ładny). |
|
![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
Cola, nie umiesz przyjmować krytyki?
zobacz sobie dom Koorneli: http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=44152 :/ |
![]() |
#13 |
Reputacja: 10
|
![]()
Według mnie domku nie można jednoznacznie ocenić, ponieważ te kolory ściągają na siebie całą uwagę. Rozumiem że to miało być "wystrzałowe", ale nie wiem czy ktoś wystrzałowy mieszkałby w takiim domu. Mógłby dostać jakiejś padaczki czy czegoś
![]() Umeblowanie jest nawet całkiem całkiem (więcej nie powiem bo prawie nic nie widzę ![]() 4,5/10 Ups. Przperaszam, zasugeruję się wypowiedzią Vanilli. Podział na kolory to bardzo oryginalny pomysł. Przepraszam że wcześniej nie zwróciłam na to uwagi. Tym czasem domek "skoczył" w moich oczach z 3 na 4,5. Nie tylko za oryginalnośc, również za odwagę - niedawno przyszłaś na forum, a już dałaś domek! Tego mogę Ci szczerze pogratulować =) No, i brak dodaktów z neta to też plus. Mam nadzieję że nie byłam zbyt krytyczna/niegrzeczna w jakikolwiek sposób. Jeżeli tak to przepraszam. btw. musisz tak się wpieniać? btw2. Wanna, co do zachowania również masz rację <) Ostatnio edytowane przez Nesta : 24.06.2008 - 13:29 |
![]() |
![]() |
#14 |
Reputacja: 11
|
![]()
A wg mnie dom, nie jest zły.
Widziałam dużo gorsze i weźcie się odpieprzcie od kolorów, są seksowne =.= Btw. bardzo podoba mi się ten "podział" na kolory w mieszkaniach, ale jednak brakuje mi tego "CZEGOŚ"... ale widać, że się starałaś... Podoba mi się =) Co do waszego zachowania, to dyskutujcie sobie, ale trochę klasy i kultury! ;] Ledwo co na forum dziewczyna przyszła i już trzeba ją od góry do dołu opieprzyć?
#15 |
Guest
|
![]()
Vanilla, i teraz Colunia bedzie sie za Toba chować : D
|
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
Potrafię , ale niektórzy na tym forum nie potrafią myśleć i rozumieć , więc nie we mnie problem . Zdjęcia są specjalnie robione w nocy , żeby było widać efekt świateł ... :/ Są drzewka i kwiaty ... Nie róbmy z tego ogrodu botanicznego jak co niektórzy mają w swoim zwyczaju . No i *****iście więc od dziś jest to hotel przy nocnym clubie ... szkoda tylko , że nie mam Sims Podróże . Ten dom jest ładny więc nie wiem o co ci chodzi ... Domek Korneli jest obrzydliwy nudny monotonny , wg mnie ... i oczywiście sranie w banie dodateczki ... Taaa padaczki grunt że w cudowny koffanym sweetaśnym domciu super koleżanki Korneli wszyscy padlibyśmy na ziemie i zanudzili ... No właśnie dzieci zapomniał wół jak cięlęciem był :/
|
![]() |
#17 |
Reputacja: 10
|
![]()
Witaj na forum =)
Hmm... Domek jest... Taaaki średni. Po pierwsze: zdjęcia. Złej jakości (Ale to inna sprawa ![]() ![]() ![]() ![]() Ale kolory, lampy, drzwi, okna... To sparwa gustu ![]() Tobie mogą się podobać, mi nie. Ocena: 6/10 Mam nadzieję, że te oceny Cię nie zrażą i będziesz budować dalej ![]() Czekam na kolejne twoje domki ![]() Pozdrawiam. Kotek23 ![]() Edit: Sorka, nie zauważyłam, że te zdjęcia w nocy tak specjalnie miały być ![]() Zgadzam się =)
Zapraszam do mojego ZOO. =] mycha352.mondozoo.com Chcesz założyć własne ZOO?. Napisz do mnie, na pewno pomogę. : ) Ostatnio edytowane przez kotek23 : 23.06.2008 - 14:38 |
![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
plusy
pierwszy domek z maksisowego wnętrza, który podoba mi się, mam jedynie zastrzeżenia do pustości na ścianach w niektórych pokojach. 9/10 minusy przede wszystkim bryła, wiem i rozumiem że jest to blok ale mógłby być lepszy, a nie taki jak mają rodziny w slumsach. 0/10 |
![]() |
#19 | |
Guest
|
![]() Cytat:
ale ciebie to wole przemilczeć :/ ------------------------------------ Widać że znajdują się osoby które potrafią odczytać to co miałam do przekazania ... Dzięki :* |
|
![]() |
#20 |
Guest
|
![]()
No nie no poprstu SZOK!!!
Słuchaj Cola nie mów tak,bo ocena mojego domku różni się od twojego! ,,Domek Korneli jest obrzydliwy nudny monotonny , wg mnie ... i oczywiście sranie w banie dodateczki ... Taaa padaczki grunt że w cudowny koffanym sweetaśnym domciu super koleżanki Korneli wszyscy padlibyśmy na ziemie i zanudzili'' Gdy to przeczytałam to normalnie padłam |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 6 (0 użytkownik(ów) i 6 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|