![]() |
#12 |
Reputacja: 10
|
![]()
Śliczna bryła, własny klimat, ładnie i kolorowo - wreszcie nie kolejny dom robiony pod nowoczesność,w dodatku śliczny opis.
10/10 |
![]() |
![]() |
#13 |
|
![]()
Mój pierwszy dom na tym forum został skrytykowany za zielone ściany na zewnątrz. Do niedawna się z tym nie zgadzałem, aż zobaczyłem ten dom i widzę, że zieleń jako pokrycie z zewnątrz może wyglądać paskudnie. Może nie byłoby tak źle gdyby nie była połączona razem z cegłą! Bryła fajna, ale nie zachwycająca. W ogóle nic tu nie zachwyca. Wszystko jest zbyt... zwyczajne i bez wyrazu. Zero inwencji. 5/10 (a co to jest na 7dmym zdjęciu?? schody, półka czy jeszcze coś innego?? Nie mogę rozpoznać bo nic mi nie pasuje)
|
![]() |
![]() |
#14 | ||||
Guest
|
![]()
No więc bardzo dziękuję za tak pozytywne komentarze ;-) Te "urywane" schody są może i mało realistyczne,ale bardzo praktyczne
![]() ![]() Domek nie zawiera nowych meszy,tylko tapety,terejny i rekolory zrobione przeze mnie ![]() Wiem,że projekt jest odważny przez połączenie ostrych kolorów,ale o to mi chodziło,bo ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Mówiąc szczerze zdziwił (nie "obraził",krytykę przyjmować potrafię ![]() ![]() |
||||
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
Powialające ! uwielbiam twoje domy ^^
10/10 Pozdrawiam: Sheba |
![]() |
#16 |
|
![]()
Bardzo fajne kolorki z zewnątrz.
W przedpokoju i kuchni jest strasznie ciemno. Nie rozumiem też sęsu tych schodków na pierwszym zdjęciu "jadalni" Ogólnie domek średnio mi się podoba i biorąc pod uwagę Twoje wcześniejsze domy, to ten wcale nie zachwyca.
#17 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#18 |
|
![]()
Chyba coś mi się dzieje z mózgiem ( śłońce przygrzało xD ), albo mi się wydaje , że te schody na I zdjęciu kończą się na ścianie.
#19 |
|
![]()
Ładny, ma swój klimacik. A ten bluszcz na zewnętrznych ścianach domu to specjalna farba czy co? Jak to zrobiłaś?
|
![]() |
![]() |
#20 |
Guest
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|