![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
No więc tak... xD
Ogólnie z zewnatrz podobałoby mi się gdyby nie to, że trawa ma taki kolor ![]() Na parkingu mogłaś postawić jakieś auto, byłoby realniej. Bryły się nie czepiam, sama nie umiem robić ![]() Wewnątrz. Restauracja jest ładna, ale mogłaś zainwestować w więcej dekoracji^^ Ten korytarzyk, prowadzący do łazienki nie podoba mi się. Ani ta szafka (?), ani fotel tam nie pasują. Łazienki są Ok, ale również mogłaś dać jakieś ozdoby. Kuchnia... Pusto, zimno. I po co aż trzy lodówki? Dwie by wystarczyły, moim zdaniem ![]() Nie wiem czemu, ale sliłownia mi się nie podoba. Szatnie, ten sam przypadek co wcześniejsze łazienki. Ładnie, ale więcej dekoracji. Yh, w tych drugich łazienkach kolory niie źle dają po oczach! Ale każdy ma inne gusta. I znowu będę się powtarzać. Więcej dekoracji ![]() Ocena to: 7/10 Pozdrawiam. Ps. Jak byś mogła skomentować moje domki. Ps.2. Nie zrażaj się krytyką, czasami jest potrzebna ![]() ![]()
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|