![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
"Gdy chłopak zdmuchnął świeczki, Technik Zapylacz 9 zapytał
- O czym pomyślałeś, synu? - Nie mogę mówić, ale powiem smacznego jak zasiądziemy do stołu! – krzyknął mężczyzna." Najpierw chłopak,potem męzczyzna.mogłaś napisać Jasiek czy coś innego. No i skoro nie może mówić,to jak powie smacznego? ![]() "Gdy Janka poszła do toalety, Jasiu twardym głosem powiedział: -Mamo, tato, już wcześniej o tym myślałem." To głośny miał ten głos,skoro mama go w kiblu słyszała xD chyba że do niej to było jako że do powietrza? "Nie było już wyboru, on postanowił. Pobiegł po schodach na górę. Komputer był odpalony. Rodzice pobiegli za nim." Zdanie też nieco idiotyczne.Mogłaś napisać np."Rodzice nie mogli mieć nic przeciwko,Jasiek był pewny swej decyzji.Poszedł na piętro sprawdzić w internecie oferty mieszkaniowe.." blablala "- Taksówka czeka – krzyknęła Janina wręczając synowi zdjęcie – weź je. Ja musze iść umyć twarz, łzy mi lecą." Nie ogłuchł od jej krzyku?Umyć twarz takie mało poetyckie,bardziej by pasowało że po protu otarła łzy. No i fajnie się ma koleś,stwierdza że trudno teraz znaleźć pracę i się wyprowadza,a w swoim domu co będzie robić?Rodzice mu będą sponsorować?Jak już jest na swoim to niech zarabia ;p Takie dziwne trochę to FS |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|