![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Mój 1 dom na forum
![]() toaleta by³ za ma³a. Dom z lotu ptaka ![]() Korytarz: ![]() Kuchnia: ![]() ![]() ![]() Salon: ![]() ![]() ![]() Sypialnia: ![]() [URL=www.fotosik.pl] ![]() Ma³¿eñstwo, które tu mieszka: ![]() Prosze o komentarze Edit:Mia³am ma³e problemy techniczne. Ostatnio edytowane przez _Znasz_mnie_ : 08.07.2008 - 18:24 |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
taki sobie
nie podoba mi sie : salon i obrazek w kuchni reszta jest ok 7/10 |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Wewnatrz takie 6/10 a z zewnatrz wogole zdjec nie ma (oprocz rzutu)
|
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Wogóle nie ma ogródka :/ i zdjêæ domu z zewn±trz
![]() |
![]() |
#5 |
Mod emeryt
Sk±d: Vatican
P³eæ: Mê¿czyzna
Reputacja: 9
|
![]()
Taki sobie nawet nie wiadomo jak wygl±da bry³a ale wnioskuj±c po rzucie to nie jest zbytnio ciekawa.
Wnêtrze Takie sobie nie za ³adne ale nie za brzydkie . Ocena 5\10
#6 |
Guest
|
![]()
O widzê, ¿e s± sposoby na to aby nie oceniaæ bry³y, po prostu siê jej nie pokazuje ! Bez sensu!!!! Nie wiem czy zapomnia³e¶/a¶ czy nie trudno.
Czy uwa¿asz, ¿e w kuchni nad koszem by³by u kogo¶ taki plakat, bo ja nie. Tak w ogóle ten pokój wieje pustk±, nie ma ¿adnych ozdób i wydaje siê zamieszkany tylko przez powietrze. To samo salon, zero kwiatów, obrazów, luster czy nawet zas³on. Kolorystycznie niby dobrane ale jednak gwiazdeczki do pasów nie pasuj±... no i telewizor, ustawiony jest pora¿aj±c±, kable wszyscy widz±, mogliby je rozdeptaæ, szkoda gadaæ... Bo¿e, sypialnia te¿ jest pusta jak nie wiem, plus ta szafa w ogóle nie pasuje. Plusy - dobrze, ¿e nie da³a¶/e¶ ³azienki Ocena 2/10 |
![]() |
#7 |
Sk±d: heaven
P³eæ: Kobieta
Reputacja: 10
|
![]()
eee tam nic ciekawego. kolory w kuchni okropnie dobrane. ca³o¶æ mi siê nie podoba. 4/10 bo nie a¿ tak ¼le.
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Sk±d: Warszawa
P³eæ: Kobieta
Reputacja: 19
|
![]()
Hej... troszeczkê przesadzi³a¶ z salonem
![]() Mog³aby¶ jako¶ go wiêkszego rozplanowaæ, a pomniejszyæ kuchniê, albo nie odgradzaæ ich ¶cian± ![]() Ogródek jest bardzo ubogi. Ocena 6/10. |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Nie podoba mi siê.
Kolory sa ¼le dobrane. 5/10 |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
nie zbyt ³adnie przezentuje sie plakat(ko³o telefonu) apoza tym plus bo widzæ ¿e grasz bez kodów i bez dodatków z neta 8/10
|
![]() |
U¿ytkownicy aktualnie czytaj±cy ten temat: 1 (0 u¿ytkownik(ów) i 1 go¶ci) | |
Narzêdzia w±tku | |
Wygl±d | |
|
|