![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Potrzebuje nosidełka,i wózka i ubranek dla małych dzieci i ubranek dla niemowlaków.
Hamburg (dpa) - Fani Tokio Hotel nie muszą już dłużej czekać: Nowy album magdeburskiej teenie rock grupy ukaże się w pierwszym tygodniu października i nazywa się Humanoid. Tak poinformował David Jost niemieckiej agencji prasowo informacyjnej. "Bill Kaulitz chciał, by na całym świecie album tak samo się nazywał.", tłumaczy Jost. Słowo Humanoid pochodzi z języka Science-Fiction i oznacza "coś podobnego do człowieka". (...) tłum. by TokioHotelPoland.com (TokioDream) |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
http://www.simsvet.wbs.cz/clothes41.htm --> tu masz ubranka dla małych dzieci, na wcześniejszych stronach też są
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
ja już mam tego dosyć, sama mówię "podawajcie linki a nie piszcie, żeby osoba szukała w wyszukiwarce" ale czy szukałaś?? wysiliłaś się chociaż trochę, pełno takich tematów kobieto!
|
![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 10
|
![]()
Tak szukałam, ale nosiadełek NIE BYŁO!
Hamburg (dpa) - Fani Tokio Hotel nie muszą już dłużej czekać: Nowy album magdeburskiej teenie rock grupy ukaże się w pierwszym tygodniu października i nazywa się Humanoid. Tak poinformował David Jost niemieckiej agencji prasowo informacyjnej. "Bill Kaulitz chciał, by na całym świecie album tak samo się nazywał.", tłumaczy Jost. Słowo Humanoid pochodzi z języka Science-Fiction i oznacza "coś podobnego do człowieka". (...) tłum. by TokioHotelPoland.com (TokioDream) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Ale wózki były, wystarczyło wpisać w wyszukiwarkę. O, popatrz, nawet ubranka dla niemowlaka znalazłam. O coś takiego zdaje się chodziło.
Edit po raz drugi. ![]() Ostatnio edytowane przez Nordin : 12.07.2008 - 17:50 |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Die eingetragenen Emailadressen stimmen nicht überein. Co robic? |
|
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Mnie się udało zarejestrować się za pierwszym razem. Musisz dwa razy wpisać adres e-mail oraz hasło. Może nie wpisałaś?
|
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
nalezy powtorzyc adres e-mail a tu masz komunikat ze podane adresy nie sa takie same, zobacz czy nie przeoczyłas literki
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|