![]() |
#201 |
Guest
|
![]()
Witam
![]() |
![]() |
|
![]() |
#202 |
Guest
|
![]()
Dodatki w Viście po prostu trzeba wgrać do innego folderu, bynajmniej u mnie działają jak wgrywam do C:/Uzytkownicy/Publiczny/Dokumenty publiczne/EA GAMES/The Sims 2/Downloads
Wgrane dodatki ani zapisy do C:/Uzytkownicy/Nazwa komputera/Dokumenty itd nie działały. Warto spróbować, może poskutkuje. ![]() Ostatnio edytowane przez irvette : 25.07.2008 - 18:51 |
![]() |
![]() |
#203 |
Guest
|
![]()
przepraszam..jestem nowa i chyba poczatkujaca z tego co wyczytalam wiem niewiele a gram juz dosc dlugo(okolo 8 miesiecy) mam simsy 2 + nocne zycie...Przeczytalam posta z instrukcja bardzo dokladnie ale mam problem mianowicie z tym ze na stronie www.peggyzone.com (zarejestrowalam sie) i tam jest cos wspomniane o donate czy donator mam pytanie co to jest ? moze mi ktos po kolei napisac jak sciagnac jakas fryzure bez mesha ? i jeszcze jedno pytanie...jezeli zainstaluje najpierw mesha a potem fryzure czy to beda dwa osobne pliki czy jeden...i czy te dwa osobne pliki beda zapisane w tym samym miejscu i trzeba bedzie je odpakowywac obydwa??
naprawde przepraszam nie rozumiem tego wszystkiego ![]() bardzo prosze o pomoc |
![]() |
![]() |
#204 |
Guest
|
![]()
odnosnie peggyzone - to sa platne dodatki. zeby moc je sciagac, trzeba miec na tej stronie platne konto. sa tez darmowe - szukaj ich pod "free"
zeby fryzura dzialala potrzebny jest zawsze mesh. najlepiej wszystko wgrywac razem... aczkolwiek kolejnosc nie jest istotna. sa to dwa pliki - jeden to mesh, a drugi to sama fryzura. trzeba je wrzucic do tego samego miejsca (Downloads), obydwa. bo bez mesha nie bedzie fryzury. |
![]() |
![]() |
#205 |
Reputacja: 10
|
![]()
Donation, donate znaczy - płatne. Tych ściągnąć nie możesz. Jeśli chcesz ściągnąć stamtąd jakąś fryzurę, wchodzisz w:
Free Download->Hairs->Female Hairs (przyjmijmy, że chcesz ściągnąć fryzurę dla kobiety). Niestety na stronie Peggy do wszystkich fryzur potrzebne są meshe. Jeśli nie ściągniesz potrzebnego mesha, fryzura poprostu nie będzie działać. Aby ściągnąć fryzurę, klikasz "Download" na takim zielonym pasku. Jeśli chcesz ściągnąć do tej fryzury mesha, klikasz na czarne cyferki, obok których napisane jest na czerwono "MESH". Pojawia Ci się strona z meshami i wybierasz ten, który zgadza się z numerkiem fryzury. Wszystko ![]() Stotka mnie wyprzedziła ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#206 |
Guest
|
![]()
dziekuje baRDZO xD kochani jestescie..sciagnelam 1 fryzure i 1 mash.. zaraz sprawdze czy to dziala!!! pozdrawiam
|
![]() |
![]() |
#207 |
Guest
|
![]()
Witam. Mam problem. posiada the sims 2 i chciałam wgrac dodatki ze stron, kiedys szlo mi gladko z tym bo mialam innego kompa z windowsem xp a teraz na nieszczescie mam viste. Wsadzam rozpakowane pliki package do C:\Users\Public\Documents\EA Games\The Sims 2\Download i niestety nic nie weszlo. wsadzilam na probe 5 łóżek ze strony która podałeś w poradniku, niestety nic sie nie pojawia. prosze o pomoc. pozdrawiam i czekam
|
![]() |
![]() |
#208 |
Guest
|
![]()
Mam pytanie.. W niektórych plikach które ściągam po rozpakowaniu nie ma śladu po tym pliku do zainstalowania.. nigdzie nie ma po nim śladu.. ale w niektórych jest. O co chodzi? Pomóżcie
|
![]() |
![]() |
#209 |
Guest
|
![]()
Plik do zainstalowania jest przy simach,domach,tapetach
![]() Jak ściągasz jakiś mebelek,szminkę, itp. to tego pliczku nie będzie ![]() |
![]() |
![]() |
#210 |
Reputacja: 11
|
![]()
Boggy - jakoś zawile to rozpakowujesz.
Czy chodzi ci o to, że ściągasz plik, wypakowujesz i dajesz do Moje Dokumenty/EA Games/ The Sims 2/ Downloads? (spróbuj z "Downloads" a nie "Download", literówka a może coś znaczyć). I jeśli pokazuje ci się okienko zawartości zmodyfikowanej, wybierasz "włącz obiekty zmodyfikowane"? >jeśli ci się pokazuje, może się nie pokazywać< |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 18 (0 użytkownik(ów) i 18 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|