|
|
|||||||
| Zobacz wyniki ankiety: Jaki jest domek Twoim zdaniem? | |||
| Super |
|
0 | 0% |
| Fajny |
|
3 | 25.00% |
| Obleci |
|
5 | 41.67% |
| Kicha |
|
4 | 33.33% |
| Głosujących: 12. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
#1 |
|
Guest
|
Witam. Przedstawiam dzisiaj domek Moniki Milki. Samotna singielka, przeniosła się do Miłowa z zatłoczonego wielkiego miasta, po to żeby odpocząc od tego miejskiego zgiełku i poznać nowych ludzi. Wprowadziła się dość niedawno więc dom jeszcze jest nie do końca urządzony. Miłego oglądania.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam. Ostatnio edytowane przez jaberwoocky : 27.07.2008 - 11:39 |
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
taki normalny, nic ciekawego on nie ma. Zwykly normalny domek.
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
Zgadzam się z Edytą. Typowy maxisowy dom.
Zauważyłam, że garaż prawie dorównuje wielkością części mieszkalnej ;] |
|
|
#4 |
|
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
No i dobrze, że normalny
Chciałby ktoś mieszkać w nienormalnym domu ? ![]() Bryła jest nawet spoko, ale garaż bym zmniejszyła o "jedną kratkę" po każdej stronie i zdecydowanie zmniejszyłabym kąt dachu ![]() W środku podoba mi się kuchnia. Natomiast uważam, że łazienka jest za duża w stosunku do reszty domu. I strasznie drażniąca jest ta ściana w sypialni zakrywająca łóżko. Już ten kącik biurowy gdzieś indziej bym umiejscowiła, np w putstawym salonie. |
|
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
Ja chciałabym mieszkać w nietypowym domu. Który zupełnie będą różnić się od tych, które mam za oknem ;]
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
Bryła jest całkiem niezła. Ale garaż zdecydowanie za duży. Przed domem jest pustawo.
Kuchnia fajna ale trochę mała, można by ją powiększyć kosztem garażu. W sypialni trochę pusto. Nie podoba mi się podłoga w łazience. 7/10 |
|
|
#7 |
|
Guest
|
po 1 domek nie miał być jakis niesamowicie wymyślny. urządzałam go tak jakbym ja chciała i mogła mieszkać. jasne nie jest jakis urodziwy ale w tej prostocie jest jakies piękno
po 2 fakt garaz za duzy ale bryła na tym nie traci. co do łazienki. nie cierpie ich urządzac ani wybierac kafelek to ze w sypialni pusto, Twoje zdanie Seraf dla mnie sypialnia jest ok Kuchnia ma byc przytulna i mała, skoro zmiesciło sie tam wszystko to co potrzeba znaczy ze jest dobrych rozmiarów. hmmm nie wiem co jeszcze dodać aha no tak salon jest pusty to przyznam, brak czasu i pomysłów na urządzanie z biegiem gry na pewno cos pozmieniam.
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
jaberwoocky chętnie zobaczę jak z biegiem gry ten dom będzie się zmieniał
Oceniając Twój dom zapomniałem wziąć pod uwagę, że nie jest on do końca urządzony, ponieważ Twoja simka niedawno do niego się wprowadziła. Moja wina muszę przyznać ;]W takim razie czekam na screeny gry za jakiś czas. |
|
|
#9 |
|
Reputacja: 10
|
Pierwsze co mi się w oczy rzuciło to okropnie wielki dach nie podoba mi się. wnętrze ujdzie w tłumie. Ocena: 8/10. W ankiecie zaznaczyłem "fajny"
pozdrawiam: kubuss |
|
|
|
|
#10 |
|
Reputacja: 10
|
Zacznijmy od tego "samotna singielka" - masło maślane.;p
Bryła mi się nawet podoba. Zdjęcia jednak kiepskie.. małe. Eh, jednak ta ściana na przeciwko łóżka.. xD Dziwna. Reszta może być. A ten ogródek jaki romantyczny..^^ Tyle. 7/10
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|