![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Następny mój domek jest przeznaczony dla 2~4 osób. Dla jednej osoby byłby zbyt duży. Posiada 2 sypialnie (każda ma osobną garderobę), i 2 łazienki. Na ogród składają się: ogromny staw, kilka grządek kwiatów i kilkanaście drzew.
No to zaczynamy: I to by było na tyle, mam nadzieję że dom się państwu podobał. Życzę miłego dnia i zapraszam ponownie ^^ Ostatnio edytowane przez Charionette : 30.01.2015 - 13:25 |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Muszę przyznać, że dom jest ciekawy. Z zewnątrz jak i ze środka. Widać, że panuje w nim ład. Fajnie efekt byłby przy włączonych światłach w budynku. Rozjaśniłoby te szarawe ściany.
|
![]() |
#3 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Wnętrze jest bardzo ładne i stylowe.
Bryła ciekawa. Za to 10/10 Ale... ![]() Ogródek jest ubogi. Mógłbyś dać coś tam, oprócz stawu, który mam poczucie jest wciśnięty na siłę i po raz kolejny "prostokątny" ![]() Ogółem 7/10 |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Staw był tam przewidziany
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Nono,postępy ;] Bardzo ładne wnetrze. Bryła jest brzydka
![]() 5,5/10 Pozdrawiam Sheba |
![]() |
#6 |
Reputacja: 10
|
![]()
Widzę, że nie musiałem długo czekać na kolejny dom Twojego autorstwa.
![]() W środku również dużo lepiej niz w poprzednim projekcie - zastosowałeś różne pokrycia ścian, co znacznie ożywiło wnętrza, zwłaszcza sypialnie. W salonie brakuje mi czegoś, co mogłoby przełamać ten spokojny, beżowo-brązowy klimat, a w kuchni szafki zlewają się ze ścianą - przydałby się kontrast kolorystyczny, dzięki któremu pomieszczenia stają się ciekawsze. W zielonej sypialni łóżko z czarno-białą pościelą nie pasują mi do eleganckiego szezlonu i wiejskiego dywanika. Łazienki to jak na razie Twój słaby punkt - lepiej niż poprzednio, ale wciąż sztywno i zimno. Już po raz drugi mam wrażenie że chciałes pokazać coś lepszego, ale z braku odpowiednich mebli i dodatków wyszedł taki typowo maxisowski dom. |
![]() |
![]() |
#7 |
Reputacja: 10
|
![]()
Naprawdę śliczny domek. Na zdjęciach wygląda jak prawdziwy. Lubię takie domy. Ta werenda wspaniale się prezentuje i podkreśla zewnętrzny wygląd domu.
Jedna rzecz mi tylko przeszkadza: wanna w łazience ( ta czerwona kurtyna nie pasuje do rzeszty wystroju. Ocena: 9,5/10 |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Bryła przypomina mi amerykańskie domki jednorodzinne, za co oczywiście plus, jakże inaczej, tylko gdyby nie to ogrodzenie na zewnątrz... Co do szczegółów, muszę się doczepić do okrągłego okna - fatalnie się prezentuje, no a tych maksisowych mogło być trochę więcej, jest ich zaledwie siedem.
Ogród ma zdecydowanie za dużo wolnej przestrzeni, ale za to kwiatki wokół domu są ślicznie dopasowane, no żwirowe pokrycie terenu - cud miód ![]() W salonie szczególnie nie podoba mi się dobór kolorów - STOP! oczywiście że są dobrane ale aż za bardzo, zrozum ta żółć wygląda źle. Może więcej akcentów roślinnych? Kolorowych obrazów? Inny kolor podłóg lub ścian? Prezentowałoby się lepiej.A tak na pierwszy rzut oka przypominał mi trochę wnętrze Titanica ![]() OCENA - 6/10 |
![]() |
#9 |
Reputacja: 15
|
![]()
Mnie się bardzo podoba
![]()
cytat: " (...) Bo oczy są zwierciadłem duszy, a ona ma wielką duszę, więc musi mieć wielkie oczy, bo jakby miała małe to by się jej nie zmieściła...." 20 czerwca wyprowadzam się do Anglii. Nie kasujcie mojego konta, jeszcze wrócę :< |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Ladny, bryla ladna, ale jak dla mnie za duzy stawek i kocham dodatki z internetu 9/10
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|