Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Domy [TS2]

Komunikaty

Zamknięty Temat

Narzędzia wątku Wygląd
stare 07.08.2008, 21:20   #1
Gio

Reputacja: 15
Domyślnie Odp: Dom rodziny Pietruszka by Yvette

To ja ocenię twoją pracę systemem punktowym.

Bryła: 5.5/10
Bywały ładniejsze. Na tyle i jednej ze ścian bocznych okna są poukładane w nieładzie. To mi bardzo wadzi. Po za tym tył domu jest zbyt prosty. Głupi oto wygląda. I balustrada przy wejściu też nie pasuje do kolorystyki.
Ogród:6.9/10
Podoba mi się to zaciesze z basenikiem. A tak, to pusto, ale kompozycyjnie i ładnie.
Wnętrze:6.9/10
Zbyt pusto, ale bardzo podoba mi się łazienka i pokój dziecka.

Ocenka ogólna:
6.43/10.
Nie jest najgorzej, ale też nie najlepiej. Postaraj się by bryła bogatsza była w różnego typu wystawki, a wnętrze przepełniały ozdóbki i inne różne atrakcyjne rzeczy.
Pozdr.

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 07.08.2008, 22:14   #2
Seraf
Guest

Domyślnie Odp: Dom rodziny Pietruszka by Yvette

Bryła jest ok, nic specjalnego. Układ okien jest trochę nieodpowiedni.
Ogród ładny choć przydało by się trochę oczyścić staw. Zbyt zarośnięty jak dla mnie.
Przedsionek? ....Powiedział bym że wielki hol, w dodatku pusty. Na Twoim miejscu powiększyłbym salon jego kosztem.
Salon - Przy jednym z okien zapomniałaś powiesić zasłony. Rzeźba jest źle hmmm użyję tu słowa "dobrana" pod kolor ściany. Nie widać jej.
Łazienka jest dobra. Kolorystyka wywołuje przyjemne wrażenie.
Kuchnia - nie widzę poważnych uchybień, po za tym dywanem. To naprawdę zły pomysł, wiesz jak trudno usuwa się z niego plamy? + za rękawice kuchenne.
Jadalnia jest ogromna i pusta. To drugie najważniejsze miejsce reprezentacyjne w domu - zaraz po salonie. Powinno być tam więcej ozdób i mebli. Mogłaś ustawić spokojnie 6 krzeseł bez żadnej szkody.
"Korytarz" na górze jest za wielki i skoro już jest taki wielki - zbyt pusty. Zamiast niego można by wygospodarować miejsce na dodatkową sypialnię czy gabinet.
W sypialni nie podoba mi się kombinacja tapet.
Pokój dla dziewczynki jest ... dziecinny, no i chyba taki powinien być.
Łazienka - jeżeli już zrobiłaś taki "postument" powinnaś coś tam postawić. Teraz bez potrzeby zajmuje miejsce.

Zamknięty Temat

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania