![]() |
#261 |
Guest
|
![]()
przeciez mozesz sobie postawic bloki w swoim sasiedztwie, do ktorego jestes przyzwyczajona. nie bedzie przeciez tak, ze tylko w belladonnie bedziesz mogla miec bloki, a w kwitnacych wzgorzach czy gdziekolwiek indziej juz nie
|
![]() |
|
![]() |
#262 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() Moja płyta od podstawy jest tak porysowana że napęd jej nie czyta, a muszę wszystko odinstalować. To wie ktoś czy wyjdzie taki zestaw? |
|
![]() |
![]() |
#263 |
Guest
|
![]()
a moim skromnym zdaniem nic nie pobije TS2,Napewno kupie kontynulujac tradycje ale bede popylal w 2.No co mazna lepszego wymyslic?Tworcy spalili sie na 2 i jescze tyle dodatkow.Ja wiem ze TS to zyla zlota ale chyba 4 nie zrobia bo co jeszcze?W 2 jest wszystko!Oni robia juz to tylko dla forsy zeby ludzie kupowali i potem nawet sie rozczarowali.Juz widac na TS2 ze poszli w full komerch.przeciez gdzie to sie nadaje od 7 lat?To ziomy z pierwszej klasy i juz beda bara-bara ogladac?Jeeszcze nie ma oznakowac zeby te dzieci wykiwac!Przeginaja!TS1 bylo 12+ a Ts2...Widzilaem na YT trailer 3.Glupie!
|
![]() |
![]() |
#264 |
Reputacja: 10
|
![]()
"Moja płyta od podstawy jest tak porysowana że napęd jej nie czyta, a muszę wszystko odinstalować."
mozesz skopiowac sobie plytke zawsze... PS. zobaczymy co to za cudo xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#265 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#266 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#267 |
Guest
|
![]()
Mam pytanie. W różnych źródłach są różne informacje. Jaką wielkość musi mieć pamięć RAM, aby gra działała poprawnie???
Pozdrawiam SiMsMaNiAk |
![]() |
![]() |
#268 |
Reputacja: 10
|
![]()
Zależy ile do tej pory masz dodatków. Ja mam 512 RAM i 5 dodatków i gra jakoś mi śmiga. Osiedlowe Życie potrzebuje do zainstalowania 1,5 GB wolnego miejsca.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#269 |
Guest
|
![]()
Czyli 512 MB RAM wystarczy??? Bo ja mam 5 dodatków i 2 mini-packi i nie wiem, czy przy 6 dodatkach gra będzie działać. Nie potrzeba 1 GB RAM-u?
|
![]() |
![]() |
#270 |
Guest
|
![]()
Powinno.. ja mam 6 dodatków i 4 mini - packi 512MB Ram -u i śmiga jak należy..albo jestem wyjątkiem albo nie potrzeba 1 GB
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 15 (0 użytkownik(ów) i 15 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|