![]() |
#11 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() jak nie chcesz wdawac sie w polemiki [jak ladnie to ujelas, kudos!] to po prostu sie zamknij i nie pisz, ok? ![]() w ogole to super, ze znasz mnie tak dobrze jakbys byla moim ojcem. egoistyczna, idiotka, zamknieta na krytyke [prosze cie, pisalas o kims innym? bo narazie to ja nie widze zadnej krytyki z twojej strony - tylko jakies pomysly wyssane z dupy ![]() jezeli juz jestesmy przy krytyce - ja znosze krytyke a nawet odpowiadam na krytyke w taki sposob na jaki mam humor =) tak wlasciwie to nie wiem za co mna tak gardzisz i strasznie nie lubisz. bo nie masz chyba zbyt wielu powodow, dorosla 'kobieta' a chce sie bawic w takie dziecinady typu 'powiem nie powiem hihihi'. imo, to ty szukasz zaczepki i jak tu zrobic aferke na forum tylko cos ci nie wychodzi. za bardzo sie starasz sprowokowac? ![]() OOOO ZEBY NIE BYLO ZE OFFTOP KTOREGO BTW NIE ZACZELAM =) lubie to forum, ALE WIECIE SA CZASAMI OSOBY KTORYCH NIE LUBICIE I WTEDY JEST TROCHE GORZEJ ![]() a powazniej, to poznalam na sz i sw duzo fajnych osob, z niektorymi nawet pisalam kiedys obsesywnie smsy ![]() ![]() xx Ostatnio edytowane przez Dignity : 25.08.2008 - 20:59 |
|
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 6 (0 użytkownik(ów) i 6 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|