![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Witam
![]() Dawno nie pisałam na tym forum, kiedyś bywałam tu częściej, ale ostatnio nie miałam wiele czasu. Stworzyłam nowe fotostory - a właściwie jest w trakcie tworzenia ![]() OK, tak więc zapraszam na pierwszy odcinek "Uważaj o czym marzysz"... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Czy Kate pójdzie na casting do SimBravo? Czy spełni swe marzenie? Dowiecie się w kolejnym odcinku "Uważaj o czym marzysz" ![]()
Nadzieja jest czymś pośrodku między skrzydłami a spadochronem. Ostatnio edytowane przez Liv : 26.12.2009 - 11:41 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Jeden błąd który znalazłam to było podkreślenie w pierwszym obrazku. Spodobało mi się jak dajesz te kolory, co pomaga odróżnić wypowiedzi. Podoba mi się też to, iż Kate nie jest sweet barbie girl. Tak. W sumie nic innego nie rzuciło mi się w oczy
![]() Pozdrawiam ..::Milcia::.. Edit ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Dotrwałam do końca, a to dobry znak, że jest ciekawie. Podoba mi się też, że większość rzeczy jest z oryginalnych Simsów, a nie z neta. Co do fabuły, to można się domyślić końca, choć mam nadzieję, że nas zaskoczysz.
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Całkiem nieźle..ale znalazłam błędzik :"geografie" zamiast "geografię"
Fajnie,że wypoowiedzi są kolorow,ulatwie to czytanie i każdy wie kto co mówi.. Ocenię po następnym odcinku ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Reputacja: 15
|
![]()
Zdjęć jest za mało i za szybko wszystko leci. Tu jest dzień, zdjęcie i wieczór a zaraz potem rano. Mogłabyś chociaż dodać na zdjęciach napis "Następnego dnia rano". Mi się podoba tak średnio.
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
heh, zapowiada się nieźle
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
No, nawet może być. Wytrwałam do końca, a to dobry znak ;p.
W pierwszym obrazku rzuciło mi się w oczy podkreślenie. Chmurki bardzo dobrze zrobione graficznie. Akcja toczy się trochę zbyt szybko. Mam nadzieję, że w drugim odcinku będzie jakieś rozwinięcie akcji, bo jak na razie jest trochę nudno. Ocenię po drugim odcinku. |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
Dziękuję wszystkim za komentarze
![]()
![]() |
#9 |
|
![]()
Zapowiada się ciekawie. Mam nadizeję,że nadal będziesz miała dobre pomysły. Chętnie przeczytam następny odcinek.
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Opowiadanie może być. Rozwaliło mnie to zdjęcie ze śpiącą Kate ;pp
A ten Jack nie jest przystojny, ma wąsy. o.O Czekam na dalsze części. |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |