|
|
#492 |
|
Guest
|
O boże! Już mam kisiel w gaciach żeby w to zagrać
.
|
|
|
|
#493 |
|
Reputacja: 10
|
Nie mam pojęcia, jak umyć zęby;D
|
|
|
#494 | |
|
Reputacja: 12
|
A kupiłaś tą apteczkę (tam gdzie lustra powinna być)? Bo jak się ją powiesi (może trzeba przy zlewie, może nie), to powinna się pojawić taka opcja po kliknięciu na nią.
Cytat:
![]() Nie dość, że uwielbiam magię, to jeszcze kody będą niepotrzebne
Ostatnio edytowane przez Miyoki : 26.08.2008 - 23:37 |
|
|
|
|
|
|
#495 |
|
Guest
|
Fajna ta magia. Bawiłem się nią nieco (Dopóki komputer mi się nie zawiesił
) i bardzo ułatwia życie. Póki co udało mi się awansować jedną simkę w dobrej magii (Gram rodziną Serducho) a w ciemnej nie zdążyłem. Dobre zaklęcia to: Poprawiacz samopoczucia (Wiedźmy mają od początku, czar dobry, i tanie to, Łuska smoka i Mistyczny pył tylko),Wypalacz kałuż (W sensie, że one znikają za pomocą ognia, czar neutralny od samego początku), Poprawiacz sylwetki (Coś dla leniwych co nie lubią ćwiczyć Magia Światła, poziom 1. Jest też odwrotna wersja czaru, ale to raczej na nielubianych sąsiadów xd) i domowy strażak (Gasi ogień, 2 poziom Magia światła) Ogólnie, przydatna ta magia, tylko strasznie czasochłonna (Nie pisałem nazw czarów, bo to za trudne jak dla mnie ).
|
|
|
|
#496 |
|
|
w lustrach ona nie jest ;] trzeba poszukać, najlepiej poprzez kolekcje i wziac ta z osiedlowego zycia, wtedy apteczka bedzie na 100%
|
|
|
|
|
|
#497 |
|
|
Nie widziałam żadnej apteczki, ale jutro spojrzę znowu.
Skiter...skąd wiesz jak się te czary nazywają? U mnie są nazwy nie z tego świata ![]() EDIT:Ano właśnie. Ja nie mam kolekcji. A chciałam zobaczyć jakie nowe rzeczy doszły. I nie mogę.
|
|
|
#498 | |
|
Guest
|
Cytat:
Jutro, jak sobie jeszcze trochę pomęcze czarownice, dam spis zaklęć (Oczywiście będe aktualizował, póki co mam po 3 poziomie )P.S. Moja Zła wiedźma stała się trochę... zielona xd |
|
|
|
|
#499 |
|
Guest
|
a tez tej aptezki znalezc nie moge no !
|
|
|