![]() |
#201 |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
![]()
http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=43051 - tutaj masz wszystko
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#202 |
Guest
|
![]()
Ale przecież przez ten teleskop nie mogą porwać kosmici.Przynajmniej tak czytałam.
|
![]() |
![]() |
#203 |
Guest
|
![]()
Przez ten czyli jaki? Przez każdy teleskop mogą sima porwać kosmici. Albo to po prostu cuda Maxis.
![]() |
![]() |
![]() |
#204 |
Guest
|
![]()
To znaczy ja myślę że:Bella Żyłą sobie w miłowie.Jej mężem bym Motrimer Ćwir.Ta wzięła romans z Donem a kiedy patrzała przez teleskop została porwana przez Kosmitów i dziwnym trafem znalazła się w dziwnowie.taka jest moja wersja.
Ostatnio edytowane przez Angelka_96 : 25.08.2008 - 12:01 |
![]() |
![]() |
#205 |
Guest
|
![]()
Zdarza się, szczęśliwy traf. Bellę w Miłowie można spotkać, ale rzadko i to nie jest żadne odkrycie.
|
![]() |
![]() |
#206 |
Guest
|
![]()
Chodzi mi o to że przez tani teleskop(taki jak na zdjęciu) nie mogą porwać kosmici.Tak czytałam na wszystkich blogach poświęconych grze the sims 2 (na jakich byłam).
|
![]() |
![]() |
#207 |
Reputacja: 10
|
![]()
Angella - bzdura. Czy teleskop jest tańszy czy droższy - sima mogą porwać kosmici. Z tą różnicą, że przy tym nieco droższym, szanse na porwanie są większe.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#208 |
Guest
|
![]()
Nie mogę temu zaprzeczyć ponieważ nie próbowałam przez tani.Kierowałam się zdaniami innych graczy,ale jeżeli piszecie że można to jutro sprawdzę na simce.
|
![]() |
![]() |
#209 |
Guest
|
![]()
A nawet jeżeli porwali ją kosmici to widzicie na tym zdjęciu jaką pozę ma Don L.
|
![]() |
![]() |
#210 |
Reputacja: 12
|
![]()
W czacie prowadzonym przez projektantów na temat nowego dodatku 'Osiedlowe Życie' było takie pytanie:
"becki (Aug 7, 2008 12:13:41 PM) Czy nowe sąsiedztwo Zatoka Belladony ma coś wspólnego z Bellą Ćwir? MaxoidScott (Aug 7, 2008 12:13:41 PM) To największa tajemnica w życiu Simów. Nieprawdaż? Z pewnością w centrum miasta jest wspaniały posąg... " Czy to może oznaczać, że Bella Ćwir jest tym posągiem o.O, czy to nie ma nic wspólnego z pytaniem...? |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|