![]() |
#11 | ||||
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Nie wiem, co takiego mogłabym tam opisać... Może jakiego koloru były drzewa, które mijała wybiegając, albo czy drzwi zaskrzypiały? A poza tym: mało Ci opisów? :/ Cytat:
Chociaż, gdy Lily na niego patrzyła od przodu, wyglądało to jak na lewej stronie... :/ Ajaj... Cytat:
Całego posta Marty (po nicku sugeruję, że tak masz na imię) nie chce mi się cytować. Ale muszę go "skomentować". Po pierwsze: chyba wyraźnie napisałam, że będzie następna część (albo edycja- jak kto woli)... I błagam, nie myślcie sobie, że tak szybko dam sobie spokój z historią Lily i w ogóle FS`ami. Są plany na dalsze części, które pewnikiem zostaną zrealizowane ![]() I WAŻNA UWAGA!!!!!: rozmyśliłam się, i 16 oraz epilog rozkładam jeszcze na trzy odcinki: 16, 17 i 18. To, co miało być w ostatnim odcinku i epilogu będzie w tych trzech odcinkach. Część 16 odcinka wywaliłam, a pojawi się bodajże w 18 odcinku- bardzo krótkim, który zwieńczy całą drugą serię "A neverending dream"`a. 16 odcinek w 100% mam gotowy i wstawiłabym go dzisiaj ale niestety nie mogę... Nie mam jak wgrać zdjęć- zablokowany Imageshack ![]() ![]() |
||||
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|