![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Blablabla...Bez żadnych wstępów.Na początek dam 3 simów. 2 bliźniaków, są tacy sami.
Nancy ![]() ![]() ![]() To też Nancy ![]() ![]() A to brat Nancy-Sven, i jej szwagierka(żona Svena)-Violette(Więcej fotek dam później...) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zapraszam do oceniania ![]() PS. Fotki Svena dałam dlatego, że podobał mi się. I nie wiedziałam kogo wybrać, czy Nancy czy Svena, więc dałam obydwoje ![]() Ostatnio edytowane przez Lara_Croft : 15.09.2008 - 17:01 |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Ja ci dam śmietnisko!
![]() Cudo! ![]() A Nancy tylko jakby coś z nosem miała.. Nie są maxisowi za co duży + Za wszystkich: 30/30 |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
O.o spodziewałam się gorszej oceny
![]() dziękuje ci bardzo :* nie umiem robić ładnych nosków ![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 11
|
![]()
Bardzo ładne simy ;d
Nancy lepiej wygląda w tej drugiej fryzurze. Jeśli Sven i Nancy są bliźniakami, nie wyglądają mi na podobnych do siebie ![]() Ale po bliższym przyjrzeniu się widzę, a może tylko mi się wydaje, że Nancy i Sven mają ostre zakończenia niektórych części ciała, a Violette łagodniejsze... i ma zbyt różowe rumieńce x3 Za trójkę daję ci 25/30. O krok od profesjonalizmu ;] |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Srednio mi się podobają, nie rozumiem tych zachwytów
![]() >bez obrazy, ofc< Simy są "kanciaste" i takie jakby niedopracowane. Wg. mnie bwakuje ci więcej niż krok do profesjonalizmu : ) Dam 20/30. ;] |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
dziękować =)
Nie spodziewałam się takich ocen, super, ślicznie dziękuje oceni ktoś jeszcze? |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
ja ocenię ;p
Nancy mi się szczególnie podoba. Reszta też ładna. Sven jakoś nie podobny do Nancy chociaż nosy mają podobne. ;p 9.5/10 |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Postanowiłam zrobić nową Violette. W blond włosach i loczkach wygląda jak aniołek
![]() ![]() ![]() ![]() Owieczka ^^ bardzo dziękuje za ocenkę. Proszę jeszcze innych o oceny |
![]() |
#9 |
Reputacja: 10
|
![]()
Wszyscy trzej na początku są świetni, ale Viola mi się podoba najdardziej. Ma ciekawą sukienkę.
Ocena ( dla wszystkich ta sama ): 10/10 |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
W loczkach jej ładniej
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |