|
|
#841 | |
|
Guest
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#842 |
|
Reputacja: 10
|
Zna ktoś kod, który umożliwia staerowanie współlokatorem??
Hamburg (dpa) - Fani Tokio Hotel nie muszą już dłużej czekać: Nowy album magdeburskiej teenie rock grupy ukaże się w pierwszym tygodniu października i nazywa się Humanoid. Tak poinformował David Jost niemieckiej agencji prasowo informacyjnej. "Bill Kaulitz chciał, by na całym świecie album tak samo się nazywał.", tłumaczy Jost. Słowo Humanoid pochodzi z języka Science-Fiction i oznacza "coś podobnego do człowieka". (...) tłum. by TokioHotelPoland.com (TokioDream) |
|
|
|
|
|
#843 |
|
Guest
|
Chryzantemie, powiesz mi kochana w jakim mieszkaniu mieszkasz? Prubuję zmienić i szukam jakiegoś fajnego.
|
|
|
|
#844 |
|
Guest
|
Taki ten beżowy blok co w nim mieszkają dwie rodziny - laska z dzieckiem i facet z dzieckiem,taki z balkonami na rogu ;p koło kawiarni "Cośtam Rozprysk" ;p
Mieszkanie takie se,dwa pokoje,wieeelki salon,kuchnia z jadalnią oddzieloną,kibel i mały balkon ale jak takiego szukasz to bierz ^^ wiem że mieszkanie na samej górze ma dwie łazienki,ale nie ma jadalni,a to moje to właśnie te co opisałam,na trzecim piętrze ;p |
|
|
|
#845 |
|
Guest
|
mieszkalam w nim przez chwile, ale jednak jak dla mnie bylo za duze i sie przenioslam gdzie indziej (ale za to mam basenik
)mnie tez dozorca co tydzien zaprasza na impreze (na ktorej nikogo nie ma), ale tylko raz mi sie zdarzylo, ze dostalam pizze - z tym, ze była przyniesiona do kuchni i ja akurat sama zjadlam ![]() mi wspolokatorka tez co chwile wzniecała pozary, wiec chyba oplaca sie nauczyc tych calych zasad przeciwpozarowych. ja je usuwalam czarami
|
|
|
|
#846 |
|
Reputacja: 12
|
Dzisiaj jak grałam to mi się wydarzyło coś dziwnego... ^^
Otóż przechodził sobie niejaki Jacek Makarewicz, więc go powitałam i zaprosiłam do domu. Wcześniej dałam ogłoszenie o poszukiwaniu współlokatora w telefonie i zadzwonił telefon. Okazało się, że dzwoni właśnie ten facet, co przyszedł do mojego mieszkania. Dobra tam, przyjęłam go i zaczęłam się zastanawiać, co ten sim teraz zrobi. Myślałam, że wychodzi po walizkę, ale nie. Przyszedł do mnie ten sam sim, z takim samym imieniem i nazwiskiem, czyli Jacek Makarewicz, tak samo ubrany. I mam w mieszkaniu dwóch takich samych simów. Klony o.O Tylko, że jeden jest współlokatorem a drugi tylko gościem. Jak oni ze sobą gadają, to nie podnosi się u nich wskaźnik kontaktu. Jak ja gadam z jednym albo drugim, to mi się podnosi wskaźnik, tylko jednego. Czyżby kolejny błąd dodatku? |
|
|
|
|
|
#847 |
|
|
Ktośtam się pytał jak kierować współlokatorami:
Jeśli współlokatorzy są tak samo oznaczeni jak zwierzaki (nie wiem, bo nie ma OŻ) to powinien działać kod boolProp controlPets on , ten kod działa również do gości na wakacjach. |
|
|
|
|
|
#848 |
|
Guest
|
buhahahaha rozbawiłaś mnie
ja na wakacjach uzywałam boolprop testing... i make selectable. trzeba było wyjść i wejśc na parcelę i działało. |
|
|
|
#849 |
|
|
|
|
|
|
|