|
|
#11 |
|
Guest
|
Mam simsy od 2 dni i ile się porobiło... ;D
Miłowo: Marzyciel - Dariusz znalazł dobrze płatną pracę, spłacał powoli długi... Codziennie zapraszał Kasandrę Ćwir, aż w końcu wprowadziła się do niego z...Aleksandrem. Widocznie było jej szkoda braciszka ;D Ćwir - Na razie nie grałam, w końcu i tak tam jest tylko stary Mort... ;D Biedak - Balbina urodziła Kacpra, Błażej dorósł i tyle... Próchno - Wprowadzili się do małego mieszkanka, temu facetowi (nie pamiętam imienia ;p) wpadła w oko Nina... ;> Hak - Nie grałam. Kaliente - Praktycznie nic się nie zmieniło. Lotario - Don nadal figluje z trzema kochankami. A Kasandra nawet nie dała się przytulić w jacuzzi... ;D Dziwnowo: Kowal - Jasiek dorósł, Janka i Jadźka stały się otyłe, ale po jakimś czasie Jadźce udało się zwalczyć tuszę. Jasiek w końcu wyprowadził się do Ofelii Zmrok. Zmrok - Oliwka przeszła na emeryturę, Ofelia dorosła i wyprowadziła się do małego mieszkanka. Tam zaprzyjaźniła się z Bellą Ćwir. Aktualnie jest zaręczona z Jaśkiem, ma dobrą pracę i...jest w ciąży ![]() Dziwak - Waldemara porwali kosmici, Paskal urodził synka - Kevina 001. Parę dni później na świat przyszła Christina. Aktualnie Christina jest niemowlakiem, a Kevin dzieckiem. Papużka - Praktycznie nic nie zmieniałam. Kamasz, Jedynak, Samotnik - Nie grałam. Werona: Jutrzenka - Zmieniłam wszystkim imidż, impreza Puka się udała. Wszystkie inne - nie grałam. |
|
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|