![]() |
#11 | |
Guest
|
![]()
Dzisiaj trochę więcej błędów niz zwykle, ale to trochę nasza wina. ("Kieeedy nowy odcinek?", "Nie ma jeszczeeee?") Rozumiem to doskonale
![]() Ale niestety - to po części też twoja wina, że masz taki talent i napisałaś takie świetne FS ![]() Cytat:
- albo pięciu ludzi, albo które z nich jest dowódcą... - nic dziwnego (trochę lepiej brzmi w tym zdaniu...) - eee, swoją postawą przekazując mu... (???) - zabraliście - potrzebuję - niemożliwe - i przekazanie jej kapłanom - chaos - bo nim już nie był (za dużo o jedno "nie") - wysuszyło - zniknęli - usta - obaj No no Ana powoli robi się sprytniejsza niz ładniejsza ![]() Ogromnie mnie zaintrygowałaś Aladarem - jaki on na cel w tym, żeby skazywać się dobrowolnie na śmierć??? Roni - strasznie mi go szkoda, ale rozumiem, że Nancy odtrąciła go dla jego własnego dobra, żeby nie narażać go na niebezpieczeństwo które bezustannie jej towarzyszy... O Siwana jestem raczej spokojna, nie zrobiłabyś mu krzywdy ze względu na jego fanki ![]() ![]() Ach, piękny ten przywódca rebeliantów, szkoda tylko, że nie w mundurze... Pozdrawiam serdecznie i gratuluję kolejnego genialnego odcinka ![]() Ostatnio edytowane przez Callineck : 23.09.2008 - 17:30 |
|
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|