![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Basen to totalna tragedia, masakra, żenada itp... Kto chciałby mieć taki basen? Poza tym koło basenu są zazwyczaj jakieś płytki...
Dalej... Fajnie, że w kuchni są jakieś sprzęty, ale może jakiś kosz z owocami, by było widać, że ktoś tam mieszka? Szkoda też, że w całym salonie jest ta sama podłoga, przydało by się to jakos powydzielać... "Wisi tam kotwica, bo dziadku starym marynarzu." Gdzie ty tam masz kotwicę? Bo ja widzę tylko ster rybacki ![]() Przeraża mnie ten blat w postaci szyby na biurku.. Moim zdaniem nie pasuje do pomieszczenia. (gabinet) Łazienka: Trochę za dużo przestrzeni wydzieliłaś na prysznic (1x1 wystarczy). W takim układzie niezbyt mi sie podoba... :/ Pokój córki... Przydał by się tam (zamiast obecnej podłogi) dywanik... A tak wogóle prawa natury są nieprzewidywalne. Skąd wiadomo, że wyjdzie akurat córka? ![]() To tak z grubsza wszystko... Jednak ciężko byłoby mi zcaharkeryziwać styl domu (nowoczesny, klasyczny, drewniany)?? ![]() Ocena: 7,15./10 Pozdrawiam ![]() Woltuwa Ps Myślę, że powinnaś przeczytać to: "Co do kadrowania fotek". |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|