Cytat:
Napisa³ Neillé
A ja mam dowód, ¿e s± dwie Belle  i wystarczy siê przyjrzeæ, ¿eby zobaczyæ, ¿e ró¿ni± siê wygl±dem (ta po lewej to podróba z Dziwnowa, a po prawej orygina³ z Mi³owa przywrócona boolPropem) :

|
Cytat:
Napisa³ Fever
S£UCHAJCIE! ODKRY£AM!
Jak ju¿ wiecie s± dwie Belle. Jedna w Dziwnowie (klon ktory nie ma drzewa genealogicznego i ró¿ni siê od prawdziwej Belli rysami brwi, makija¿em itp.) no i prawdziwa Bella jest w Mi³owie! http://www.springhole.net/bella/pvbella.htm tutaj jest dowód! Za pomoc± kodu boolproop... w dziwnowie sprowadzi³am klona i mial taki sam portret jak na obrazku! A jak w Mi³owie ¶ci±gne³am w³a¶ciw± prawdziw± Bellê! MIA£A DRZEWO GENEALOGICZNE! Obie Belle maj± pragnienie romansowania. I siê skapnê³am. Oto historia:
Bella Æwir mia³a dwie rodziny. Wysz³a za m±¿ za Micha³a Kawalera (drzewo) ale nie mia³a z nim dziecka. Pó¼niej chyba musia³a siê rozwie¼æ i zamieszkaæ z Mortmierem i urodzily im siê Kasandra i Alexander. ALE UWAGA! Gdy gra³am rodzin± Kaliente zauwa¿y³am urnê z napisem: Micha³ Kawaler... a jak wcze¶niej sprawdza³am drzewo Mortiego i Belli by³o napisane KAWALER... wiêc ju¿ pamiêta³am to nazwisko! Patrz±æ w drzwo Diny Kaliente zauwa¿y³am, ¿e jej mê¿em by³ Micha³ Kawaler... a ona przecie¿ zna³a Dona, nie? Micha³ zdradzi³ Dinê z Bell±... i Dina chcia³a siê zem¶ciæ... a mia³a przecie¿ wtyki z Dona. Namówi³a go aby przekabaci³ Bellê ¿eby spojrza³a w teleskop. (Widaæ na zdjêciu) Obcy porwali Bellê i zanie¶li do Dziwnowa... i tam by³a Simem niezale¿nym. Dina nie chcia³a ¿eby Micha³ ju¿ nigdy siê nie spotka³ z Bell±... rozumiecie ju¿? Czysta zemsta! A Maxis wplót³ do tego jeszcze motyw z Obcymi. Jestem pewna, ¿e to prawda. Je¶li chcecie sprawdziæ Bellê to przywo³ajcie j± w Mi³owie i porównajcie drzewa z Din±. Ze wspomnieñ siê nic nie dowiecie bo Maxis zrobi³ tak ¿eby by³ motyw z czyszczeniem pamiêci aby Bella nie pamiêta³a ¿e kiedykolwiek mia³a dzieci i zdradza³a kogo¶. A mo¿e jeszcze Dina chcia³a zagarn±æ Mortimera bo by³ bogaty?

Mêczy³am siê nad tym nie¼le... ale dosz³am do prawdy 
Pozdrawiam
Nikita
PS. Przez napisanie stara³am siê najlepiej wyt³umaczyæ, ale nie wiem czy wszystko zrozumiecie bo pisa³am to pod presj±.
|
Tylko Bella by³a siostr± Micha³a, a Dina chcia³a Mortimera...
Mo¿e lepiej to wrzuciæ na 1 stronê?