![]() |
#261 |
Reputacja: 10
|
![]()
Rangi się po prostu zdobywa. Łowiąc ryby, nabija Ci się ranga wędkarstwa. Szyjąc - szwaczki, a na przykład sprzedając produkty we własnym biznesie, po jakimś czasie masz szansę zdobyć rangę sprzedawcy. Rangi dzielą się na trzy stopnie: złota - najlepsza, srebrna - bardzo dobra i brązowa - dobra. Jeśli np. masz srebrną rangę florysty (masz szansę ją zdobyć, układając bukiety z WB ), Twój sim jest w tym bardzo dobry. Ponadto ranga sprawia, że sim wykonuje daną pracę o wiele lepiej i szybciej.
A ja mam kolejne pytanie. Czy istnieje poprawiony hack dla magów? Ten, dzięki któremu zła wiedźma nie stawała się zielona, tylko zachowywała własną skórę. Mam w grze jeszcze te stare hacki, ale one są niedopracowane... Tzn. sim na którymś szczeblu magii, twarz ma normalną, ale od szyi zaczyna robić się zielony. Paskudztwo ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#262 |
Guest
|
![]()
Jak czytać dzieciom do snu?Jak kołysać małe dzieci?BO nie wiem ,a by chciała wiedzieć :/
HHHeeelllppp!!!Prosze o pomoc!! Dziękuję tym co mi odpowiedzą ![]() |
![]() |
![]() |
#263 |
|
![]()
Czy w parceli magicznej jest zawsze tylko jedna czarownica?? Jak ja jechałam do Zamku światłości, czy jakoś tak była tylko jedna??
Hamburg (dpa) - Fani Tokio Hotel nie muszą już dłużej czekać: Nowy album magdeburskiej teenie rock grupy ukaże się w pierwszym tygodniu października i nazywa się Humanoid. Tak poinformował David Jost niemieckiej agencji prasowo informacyjnej. "Bill Kaulitz chciał, by na całym świecie album tak samo się nazywał.", tłumaczy Jost. Słowo Humanoid pochodzi z języka Science-Fiction i oznacza "coś podobnego do człowieka". (...) tłum. by TokioHotelPoland.com (TokioDream) |
![]() |
![]() |
![]() |
#264 |
|
![]()
Gdy dziecko już śpi (tj. ma wybraną interakcję "Spij w...") Wtedy dorosłym simem klikasz na regał z książkami i wybierasz odpowiednią interakcję, chyba "Czytaj simowi xx do snu" - w każdym razie coś podobnego
![]() PS Nie ma za co ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#265 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Te rangi przydają się chyba tylko w dodatku własny biznes. A dają coś w Osiedlowym życiu? ![]() Pzdr. |
|
![]() |
![]() |
#266 |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
![]()
Nie w OŻ nie ma rang. Rangi są tylko w WB i CW.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#267 |
Reputacja: 12
|
![]()
Nie tylko w dodatku WB, ale w czterech porach roku, czasie wolnym także
![]() |
![]() |
![]() |