Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Problemy z grą

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 30.09.2008, 14:04   #11
Vegeta

Reputacja: 15
Domyślnie Odp: nie moge zainstalowac gry

Nie pisz tylu postów pod rząd! Jest opcja edytuj

A takie okienko to raczej w piratach wyskakuje

20 czerwca wyprowadzam się do Anglii. Nie kasujcie mojego konta, jeszcze wrócę :<
Vegeta jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 30.09.2008, 14:18   #12
czarnazielonka
Guest

Cytat:
Napisał Vegeta Zobacz post
Nie pisz tylu postów pod rząd! Jest opcja edytuj

A takie okienko to raczej w piratach wyskakuje
dziwnym trafem poprzednim razem jak instalowalam na tym komputerze to nic takiego nie bylo. ok skoro w empiku sprzedaja piraty to fajnie masz.... bo tak jest to odrazu pirat, a co Ci robi za roznice ile posow pod rzad pisze??? przeszkadza Ci cos???? nie chcesz pomoc to sie nie udzielaj proste!!!!!!
  Odpowiedź z Cytatem
stare 30.09.2008, 18:27   #13
mario

Reputacja: 20

Hehe, kiedyś się bawiłem crackiem i włączyłem go bez wcześniejszego wklejenia do odpowiedniego folderu. Wtedy wyskoczył taki komunikat. Może masz na komputerze gdzieś tego cracka i przypadkowo go uruchamiasz? Nie no... Aż taka głupia to chyba nie jesteś. Spróbuj na innym komputerze, jak nie będzie działać, to odeślij płytkę do EA. ;>
mario jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 01.10.2008, 15:35   #14
Vegeta

Cytat:
Napisał czarnazielonka Zobacz post
dziwnym trafem poprzednim razem jak instalowalam na tym komputerze to nic takiego nie bylo. ok skoro w empiku sprzedaja piraty to fajnie masz.... bo tak jest to odrazu pirat, a co Ci robi za roznice ile posow pod rzad pisze??? przeszkadza Ci cos???? nie chcesz pomoc to sie nie udzielaj proste!!!!!!
Nie nerwicuj się W regulaminie pisze że nie wolno pisać kilku postów pod rząd, widać że nie czytałaś. A jeśli chodzi o grę, wcale nie mówię że masz na 100% pirata, ja tylko stwierdzam fakty, bo nigdy nie widziałam takiego krzyżyka w oryginale, ale skoro się upierasz to niech będzie to oryginał. Spokojnie jak na wojnie

20 czerwca wyprowadzam się do Anglii. Nie kasujcie mojego konta, jeszcze wrócę :<
stare 01.10.2008, 22:06   #15
czarnazielonka
Guest

Cytat:
Napisał Désignér Zobacz post
Hehe, kiedyś się bawiłem crackiem i włączyłem go bez wcześniejszego wklejenia do odpowiedniego folderu. Wtedy wyskoczył taki komunikat. Może masz na komputerze gdzieś tego cracka i przypadkowo go uruchamiasz? Nie no... Aż taka głupia to chyba nie jesteś. Spróbuj na innym komputerze, jak nie będzie działać, to odeślij płytkę do EA. ;>
dzieki juz doszlam do tego co bylo nie tak. i gra juz dziala. co sie okazalo moja mlodsza siostra probowala zainstalowac gre ale nie dokonczyla instalacji. jak wynalazlam te pliki i je usunelam z komputera to normalnie sie zainstalowalo. dzieki za pomoc. buzia . pozdrawiam
  Odpowiedź z Cytatem
stare 02.10.2008, 07:00   #16
Björk
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne

Reputacja: 19

Nie podoba mi się nabijanie postów w ten sposób, ale z drugiej strony lepiej tutaj niż w "Co myślisz o tym forum?"

I po co był cały ten raban? Te 50 wpisów "Masz pirata, na forum o piratach nie rozmawiamy!!!"
Przecież się okazało, że nie ma pirata
Łyso Wam?
I w dodatku sama doszła, co jest nie tak
OMG. Trzeba mieć trochę zaufania to ludziów
A temat na pewno się przyda, bo pewnie jeszcze kilka osób tak zrobi

I mimo, że bardzo lubię osoby, które piszą "O piratach nie rozmawiamy" to też jednak 70 takich wpisów pod rząd sprawia, że robi się straszny syf i trudno wyłapać konkretną poradę...
Więc apeluję do Waszego sumienia (ależ patetycznie to zabrzmiało nie zaśmiecajcie forum tego typu postami
Co najwyżej dajcie znać modom, zgłaszając niezgodny z regulaminem post, a z pewnością łatwiej będzie odnaleźć kolejny temat pt. "Nie mogę zainstalować gry?" i "Dodatki z neta nie działają"

Ostatnio edytowane przez Björk : 02.10.2008 - 07:04
Björk jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 04.10.2008, 16:40   #17
Vegeta

[QUOTE=bjork;870152]
Przecież się okazało, że nie ma pirata
Łyso Wam?
[QUOTE]

nie

Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania