![]() |
#11 |
Reputacja: 15
|
![]()
Nie pisz tylu postów pod rząd! Jest opcja edytuj
A takie okienko to raczej w piratach wyskakuje
cytat: " (...) Bo oczy są zwierciadłem duszy, a ona ma wielką duszę, więc musi mieć wielkie oczy, bo jakby miała małe to by się jej nie zmieściła...." 20 czerwca wyprowadzam się do Anglii. Nie kasujcie mojego konta, jeszcze wrócę :< |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
dziwnym trafem poprzednim razem jak instalowalam na tym komputerze to nic takiego nie bylo. ok skoro w empiku sprzedaja piraty to fajnie masz.... bo tak jest to odrazu pirat, a co Ci robi za roznice ile posow pod rzad pisze??? przeszkadza Ci cos???? nie chcesz pomoc to sie nie udzielaj proste!!!!!!
|
![]() |
![]() |
#13 |
Reputacja: 20
|
![]()
Hehe, kiedyś się bawiłem crackiem i włączyłem go bez wcześniejszego wklejenia do odpowiedniego folderu.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
|
![]() Cytat:
![]()
cytat: " (...) Bo oczy są zwierciadłem duszy, a ona ma wielką duszę, więc musi mieć wielkie oczy, bo jakby miała małe to by się jej nie zmieściła...." 20 czerwca wyprowadzam się do Anglii. Nie kasujcie mojego konta, jeszcze wrócę :< |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#16 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Nie podoba mi się nabijanie postów w ten sposób, ale z drugiej strony lepiej tutaj niż w "Co myślisz o tym forum?"
I po co był cały ten raban? Te 50 wpisów "Masz pirata, na forum o piratach nie rozmawiamy!!!" Przecież się okazało, że nie ma pirata ![]() Łyso Wam? I w dodatku sama doszła, co jest nie tak ![]() OMG. Trzeba mieć trochę zaufania to ludziów ![]() A temat na pewno się przyda, bo pewnie jeszcze kilka osób tak zrobi ![]() I mimo, że bardzo lubię osoby, które piszą "O piratach nie rozmawiamy" to też jednak 70 takich wpisów pod rząd sprawia, że robi się straszny syf i trudno wyłapać konkretną poradę... Więc apeluję do Waszego sumienia (ależ patetycznie to zabrzmiało ![]() ![]() Co najwyżej dajcie znać modom, zgłaszając niezgodny z regulaminem post, a z pewnością łatwiej będzie odnaleźć kolejny temat pt. "Nie mogę zainstalować gry?" i "Dodatki z neta nie działają" ![]() Ostatnio edytowane przez Björk : 02.10.2008 - 07:04 |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
|
![]()
[QUOTE=bjork;870152]
Przecież się okazało, że nie ma pirata ![]() Łyso Wam? [QUOTE] nie ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|