![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Bryła interesująca chociaż muszę szczerze przyznać, że nie w moim typie. I też mam podejrzenia co do słabej "grywalności", ale tutaj grać nie będę
![]() Ale już w środku... Przedpokój mnie dosłownie powalił - uwielbiam ten kolor w simsach ![]() Salon - ha, bardzo ciekawe rozwiązanie - niby to samo pomiewszczenie a dzięki temu, że kanapa i fotele są innego koloru powstał efekt odrębnych "przestrzeni życiowych" Czarno - biało - groszkowa kuchnia - praktyczna, trendy i jednocześnie wydaje się być wykorzystywana na co dzień. Fantastyczna rzeźba nad schodami. 1 Łazienka piękna - mnóstwo drobiazgów i te obrazy... Hall na piętrze - też piękny, ale ta podłoga kojarzy mi się (kolorem i blaskiem) z chłodną, muzealną podłogą. Ale ściany są świetne i znowu pomarańcz... 1 Sypialnia - też piękna, te rolety, tapeta i obraz... 2 Łazienka - piękna czerwień i nawet pudełko chusteczek higienicznych jest w tym samym kolorze ![]() 2 Sypialnia - piękne połączenie turkusu z brązem i znowu te dodatki... Mimo minimalnych zastrzeżeń twój domek nadal wyprzedza wszystkie inne ![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|