|
|
#41 | |
|
Reputacja: 10
|
Cytat:
http://www.parsimonious.org/ zaznaczasz jakie masz dodatki i wyszukujesz domku dla siebie (ikona domku )PS Nie dziw się, że w każdym bloku jest wymagane OŻ, bo właśnie w OŻ doszła możliwość budowania bloków
|
|
|
|
|
|
|
|
#42 |
|
Guest
|
oczywiscie 10/10
|
|
|
#43 |
|
Guest
|
Normalnie pieknie 10/10
Sciągam :* |
|
|
#44 |
|
Guest
|
cudo zazdroszcze ci też bym chciała takie domy umieć robić
100/10
|
|
|
#45 |
|
|
Najpierw wszystkiego najlepszego
Teraz osiedle ... Nic dodać, nic ująć jest bardzo ładne. Faktycznie OŻ daje duzo nowych możliwości... Może więc zacznę oceniać od początkuBryła: Jest super!!! Odpowiednio dobrane kolory ścian i calkiem przekonywujący dach. Jedyne co rzuca mi się w oczy to te dwa kwietniki które mogłyby być oddzielone jakimś niskim murkiem lub płotkiem, wtedy wyglądałoby to bardziej realnie. Wnętrze: W niektórych pokojach troszkę puste ściany i ta drewniana szfka nie pasuje mi do tych żółtych sprzętów w kuchni reszta cudeńko !!!!Ocenka: 9,5/10
|
|
|
|
|
#46 |
|
Guest
|
Fajny
Tylko pokój nastolatki nie za bardzo mi się podoba, ale 9/10
|
|
|
#47 |
|
|
Przypadł mi do gustu - ;DD niepowiem niepowiem, ładnie naturalnie i wygodnie. 10/10 - bez chwili wahania
|
|
|
|
|
#48 |
|
Guest
|
Zgodze się z Irysem,ale ogólnie całe osiedle mi sięspodobało (już pobrałam
I takie małe pytanko: jak to zrobiłaś że te jedno okno jest otwarte?Ocenka: 9,9/10 |
|
|
#49 |
|
Guest
|
super! 10/10:*
w jakim dodatku dochodzi to, ze simy spia w nowych pozach??? czy jakies meble sa sciagane z neta czy wszystko minipackow??? |
|
|
#50 |
|
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
dzięki.
Wszystko jest maxis oprócz animowanych zasłon Miki2207, ale o tym jest napisane w prezentacji. |
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|