![]() |
#131 |
Guest
|
![]()
niepokorna - raczej Callineck, ja nie mam aż tak lotnych wypowiedzi
![]() ![]() ![]() ps i nie bądź już taka krytyczna wobec siebie ![]() |
![]() |
|
![]() |
#132 |
Reputacja: 10
|
![]()
Kto wie.... może jeszcze wyjdzie z Ciebie piękny język Ptasie mleczko
![]() _____ Ale zgapiłam to z Waszej rozmowy ![]()
![]() |
#133 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Dziękuję :*
Prawie, że łzy stanęły mi w oczach, gdy Moniqe rozmyślała o mamie, o tym grobie... Nawet teraz gdy to wspominam, mam lekko zamazany przez łzy obraz. Zdecydowanie najfajniejszy fragment ![]() Twój styl pisania jakoś jest strasznie podobny do mojego. Ale to dobrze ![]() No i oczywiście ciekawe, co będzie na tym balu. Tak mi się wydaje, że na nim skończy się FS, ale mogę się mylić. No nic, czekam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Guest
|
![]()
Twierdzisz że odcinek Ci się nie udał? Wcale nie! Jest wspaniały. Wydaje mi się, że na balu Monique pozna kogoś, kto zmieni jej życie
![]() Dzisiaj nie dopatrzyłam się żadnych błędów tak więc: 10/10 |
![]() |
![]() |
#135 |
Guest
|
![]()
Dziękuje za komentarze. I przede wszystkim chciałabym z całej siły podziękować, że jak moi czytelnicy komentują...hm...nieco słabsze FS od mojego, podając przykłady najlepszych wymieniają tam również moje. Jestem tym bardzo mile zaskoczona i wzruszona:')
A tak wracając do fotostory każdy z was ma trochę racji. A jak napisałam wcześniej-następny odcinek rozwieje wiele wątpliwości ![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Guest
|
![]()
Mi również odcinek się podoba,chociaż trochę za mało akcji
![]() Mam przeczucia co do Carolyn (zapewne jak większość),ciekawe,czy trafne ![]() A,no i świetne robisz zdjęcia.W ostatnim odcinku ostatnie zdjęcie /masło maślane/ mnie urzekło ![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Guest
|
![]()
W następnym odcinku stanie się coś czego się nie spodziewacie
![]() Ostatnio edytowane przez Nyks : 14.10.2008 - 19:46 |
![]() |
![]() |
#138 |
Guest
|
![]()
Już nie mogę się go doczekać!!!
|
![]() |
![]() |
#139 |
Reputacja: 10
|
![]()
Odcinek Ci się udał i to bardzo.
Ja chyba się domyślam co się stanie w następnym odcineku, ale zobaczę. na razie czekam z niecierpliwością! Ocena: 10/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Guest
|
![]()
Przepraszam, że zacznę od tego, ale muszę.
Ty sama stworzyłaś Monique? Jest śliczna ^^ Zwłaszcza na tym ostatnim zdjęciu. Bo zdjęcia świetne, tekst także, nie starałam się szukać błędów więc nic nie wymienię. Coś mi się wydaje, że... A zresztą nieważne. Poczekam do następnych odcinków ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|