![]() |
#22 |
Reputacja: 15
|
![]()
Chyba Ci podałem w założonym przez ciebie temacie...
#23 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#24 |
Guest
|
![]()
O Lol jak ja dawno nie widziałam Sims 1
![]() Nie no domk taki sobie ale cóż..no jakos tam udzie Kolorystycznie trochę nie ten... |
![]() |
#25 |
Guest
|
![]()
meble nie są do siebie dopasowane. ale układ domu i te korytarze mnie się podobają.
|
![]() |
#26 |
Reputacja: 10
|
![]()
Nie te kolory i nie mój styl 6/10 ale najgorszy nie jest.
Skoro on jest takim milionerem to czemu nie kupił sobie bloku?
#27 |
Guest
|
![]()
No ..
Nie podoba mi sie . Meble powinny choc troche pasowac do tapet/podlog . Dodatki rowniez . 3/10 . |
![]() |
#28 |
|
![]()
No więc powiem tak:
Dom jest za kolorowy Szkoda że nie masz więcej dodatków ale zauważyłam kilka z netu Podłogi niedopasowane do ścian, ale zdarza się. No nie zbyt mi się podoba ale to twój pierwszy dom więc dam 7/10 |
![]() |
![]() |
#29 |
Guest
|
![]()
ja też mam jedynie podstawę gry TS 1 w wersji angielskiej i nie moge podłączyć żadnych dodatków;( ale wiesz... nei wiem jak to jest, bo część przedmiotów, które masz w domku nie znajdują sie na podstawie... skąd je wzięłaś??
ale wróćmy do komentowania domów: 1. Okna w łazience są zbyt duże... powinnaś je zmiejszyć, może użyj tych małych okrągłych? 2. Łazienka mogłaby być też trochę mniejsza, bo jest w niej za dużo przestrzeni, która nie jest wykorzystana... 3. te różowe ściany to trocszkę przesadzone ![]() 4. czy tam są 2 salony?? takie odnosze wrażenie... chyba użyłaś zbyt wiele biórek ![]() ![]() 5. ahh i ten domek dla dzieci ![]() Ogólnie jest fajny... ![]() ![]() P.S. a jeszcze skąd masz ten warsztat do robienia gnomów/figurek w drewnie?? prosze odpisz, albo tutaj, albo na PW... czekam... |
![]() |
#30 |
|
![]()
Domek fajny ale..
za duze okna w lazience rozowe sciany za malo roslinnosci w ogrodzie. po za tym ok ocena:8/10 pozdr.
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|