|
|
|
|
#1 |
|
Reputacja: 10
|
Przy ocenie Twoich simów zawsze jestem niemal bezkrytyczna , bo trudno doszukać się błędów . Mam nadzieję , że nikt mi nie zarzuci braku obiektywizmu ....
Jeśli chodzi o ostatnie simki ..... Angelika i Klothilde posiadają idealne kształty twarzy , przepiękne oczy , które sprawiają wrażenie rzeczywistych oraz ładne , odmienne makijaże , starannie dobrane do typu urody . Nie wydaje mi się by Angelika miała niewłaściwy nos . Jest proporcjonalny . Być może wydaje się delikatnie nienaturalny poprzez efekt nałożenia pudru , który sprawił , że boczne partie nosa wydają się zbyt zacienione . Kiyoshi - wygląda bardzo fajnie , jedynie uszy ma lekko " niedociągnięte " . Całość prezentacji jest świetna !
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
bracia:ok,ale Louis mógłby mieć inną fryzurę ;)
Carlos:nie podoba mi się jego bluzka i spodnie. Mateusz:jak u Carlosa,nie podobają mi się jego spodnie. po za tym wporząsiu. Tamara:zmieniłabym kolor ust i kolczyki(nie pasują do rockowego czy tam emo stylu) oraz ubrania. Mario ma dziwne trampki. Angelika hmm...chyba zmieniłabym jej nos. Klothilde ma fajny typ urody,a Kiyoshi wyszedł ci baaardzo dobrze. czekam na więcej :>> |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|