Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 1 > The Sims 1: Problemy z grą > The Sims 1: Rozszerzenia

Komunikaty

Zamknięty Temat

Narzędzia wątku Wygląd
stare 28.03.2004, 18:36   #451
Megi

Reputacja: 9
Domyślnie

A mi tylko i wyłącznie z płytą likagirl a Ty masz przegrywaną abre?

____in the night, no control

Megi jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 28.03.2004, 18:51   #452
likagirl
Guest

Domyślnie

Ja mam abre ściągnięta i przegraną na płytki (2)

stare 28.03.2004, 22:33   #453
Szynszyl
Guest

Domyślnie

pewnie masz cracka no-cd do simoow takie sie przydaja ^_^

ale zbaczamy z tematu..... porozmawiajmy o....... smokach

stare 29.03.2004, 09:16   #454
likagirl
Guest

Domyślnie

Hmmm....właściwie to chyba już o smokach wszystko wiadomo,
ale możemy pogadać co nasz smoki robia

Mój smoczek(pyrite czy jakos tak) bawił się z moim kotkiem a potem gdy już skończył zabawe stał na płytce basenowej i się nie ruszył!I musiałam go skasować

stare 30.03.2004, 18:56   #455
Nyśka
Guest

Domyślnie

Moim zdaniem to z tym zachowniem smoków jest różnie. Ja mam Pochodnie i ona też potrafi być niegrzeczna. Ale nigdy nie potpaliła mi domu ( w przeciwieństwie do Płomyka <_< ) Ale chyba jak i tym czerwonym dobrze się zaopiekujemy to nie będzie żle. Mój smoczuś ostatnio nawet po 3 smakołykach nie był grzeczny, naszczęśćie po 5 był potulny jak baranek.Wiecie czego najbardziej brakuje smokom??? Do moim zdaniem to fajnie by było jak były by podobniejsze do zwerząt.Można by było z nim wyjechać na wakacie a takto to siedzą w domu (i pewnie się nudzą) A waszym zdaiem czego najbardziej brakuje smokom.???? A i mogło by być więcej tych "gatunków" smoków

stare 30.03.2004, 19:34   #456
Szynszyl
Guest

Domyślnie

przede wszytskim brakuje kolorow smokow, dorastania itp
moglybyc tez jakis superrzadki smok co ma wiecej opcji, i potrafi zrobic cos ciekawszego niz normalne

stare 30.03.2004, 21:46   #457
Kama2002
Guest

Domyślnie

Uff... Ponad godzinę zajęło mi przeczytanie tych 35 stron waszej gadki, heh... Patrzcie, jak się poświęcam, żeby się nie powtarzać A więc, do rzeczy: Moje jajo było zielone w żółte kropki (czy co to jest, takie niewyraźne, heh... ), mój smoczek też - Pyritie. Pewnie dlatego niektórzy mylili go z tym rzekomym zielonym, gdyż ma dość duże zielone kropki... Ale to szczegół. Ja bym chciała tego fioletowego smoka... Szczególnie do mojej rodziny *****-Kur** Normal agencja towarzyska, ale nie o tym Ja smoczkom zrobię dom, a ludzie będą mieszkać w ogrodzie, heh (czemu nie ma tego fajnego obrazka, co kiedyś? Chodzi o ) Na początku tematu mówiliście też, że skrzaty niszczą zaklęcia. Otóż mój wskoczył do tego, gdzie się wino robi, zaczął tańczyć, a potem zataczać się i śpiewać jak pijak Dobre Zauważyłam, że smoki nie wchodzą do domu... Przynajmniej u mnie A zielonego smoczka nie zrobili, bo w Stanach (czy gdzie to tam tworzyli), nie była znana legenda o zielonym Smoku Wawelskim Ale tam w końcu znają Powtora z Loch-Ness (w Zwierzakach czasem się ukazuje na ekranie startowym - coś jak wygaszacz ekranu )... A moim zdaniem, powinna być aktualizacja do Wakacji po ukazaniu się Zwierzaków, gdyż mój piesek mało nie zdechł z głodu, bo nawet zjeść nic nie może na wakacjach Total bzdura z tym "Ech, ci ludzie to brudne świnie" - Kult "Baranek" Dobra, kończę!
Zapraszam: http://blog.tenbit.pl/Kamileczka

stare 31.03.2004, 14:08   #458
Nyśka
Guest

Domyślnie

Aby był fioletowy to trzeba cały czas zajmować.Cały czas kołysać i obracaś no a muze to można my puścić na jakieć 2 - 3 godzinki.

stare 01.04.2004, 23:08   #459
barias
Guest

Domyślnie

cześć po raz pierwszy w życiu wysyłam jakikolwiek tekst przy użyciu internetu.
smok w mojej grze był zielony i narobił mi mnustwa kłopotów , jajo było też zielone dlatego myślałam że wszystkie smoki są zielone

stare 02.04.2004, 09:32   #460
psiulka

Reputacja: 10
Domyślnie

NIE MA ZIELONYCH SMOKÓW!!!Cały czas o tym mówimy(przeczytaj sobie) <_<
psiulka jest offline  
Zamknięty Temat

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 21 (0 użytkownik(ów) i 21 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania