![]() |
#10 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Searle... przykra sprawa, bo ja właśnie też tak miałam, że mi się dwuosobowa rodzina "zawiesiła" w hotelu. Wstali z łóżka i tak przy nim stali, gwiżdżąc i czytając książkę
![]() No i ponieważ ich lubiłam, to właśnie w/w sposobem, jakoś udało mi się ich sprowadzić... Ale też używałam kodu boolProp TestingCheatsEnabled true No wiesz, weszłam do innej rodzinki i ich zaprosiłam, to przyszli, a później zrobiłam ich selectable ![]() A masz zainstalowaną łatkę do Podróży? Aha, no i rozumiem, że ta "zaklinowana" rodzina przychodzi w odwiedziny do tej drugiej? jeżeli tak to już połowa sukcesu ![]() Wtedy pobaw się boolPropem i dodaj ich na siłę do rodziny. Jakoś da radę, zapewniam. Bez paniki ![]() ![]() EDIT: BARDZO WAŻNE!!!! Na simów zawieszonych w hotelu, nie można stosować moveObjects on by ich skasować, ani forceerror... wtedy oni znikną z parceli hotelowej, a do domu i tak nie będziesz mogła wejść, bo się pojawi komunikat, że są na wakacjach ![]() Ostatnio edytowane przez Björk : 05.11.2008 - 09:11 |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|