![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
Normalnie... aż nie wiem co napisać.
Piszę ten komentarz 3 minutę i zmieniam jego treść ![]() Zaraz... oni się uśmiali, bo Max ściął włosy? No dobra, zostawmy to. Henry gejem? Mam nadzieję, że jakoś z tego wybrniesz, bo będziesz miała kłopoty w postaci Callineck dyszącej Ci nad karkiem, byś coś zmieniła. Nie wiedziałam, że lubisz nosić takie dekolty Call <szatan> I wiesz co? Jesteś niesprawiedliwa. OS się pojawiła, a Nieznajoma nie ![]() No cóż, mam nadzieję, że nowy odcinek dodasz niedługo ^^ Trzymam kciuki za wyzdrowienie matki Johna i za tą dwójkę ![]() Co prawda, Victoria jest mocno zdesperowana, ale Henry skutecznie ją zgasił ![]() Jeżeli nie wykasował historii, Viki i tak się dowie, gdzie on tam szperał. ^^ I nie zgadzam się z Ptasim mleczkiem. Każdy jest seksowny na swój własny, nieodgadniony sposób. Co do odcinka - zdjęcia świetnie, co do treści nie mogę się przyczepić. Wszystko pięknie ładnie itd. 100/10 ![]() <widzisz co narobiłaś?? Aż się rozpisałam! ![]() <8 minut pisze ten komentarz>
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|