![]() |
#32 |
Guest
|
![]()
Irina - świetna, ma cudne oczy.
Bruno- bardzo przystojny Ci wyszedł Ogólnie nie wiem, jak Ty potrafisz robić takie świetne simki i simów. Cieszę się, że masz do tego talent, a ja mogę spokojnie pobierać Twoje simy i cieszyć się z nich w grze. |
![]() |
#33 |
Reputacja: 10
|
![]()
Dzisiejsza prezentacja wyjątkowo mi się spodobała .
![]() Zacznę od Bruno , który wyszedł Ci rewelacyjnie ! Uznaję go za Twoją najlepszą " męską " simową postać ! Wygląda bardzo realistycznie . Jego uroda jest zupełnie pozbawiona lalkowatych cech . Doskonały , męski kształt twarzy ( ! ) , rzeczywisty wyraz oczu , ładny nos i usta . Świetna karnacja ! Wydaje się być obdarzony łagodnym charakterem . ![]() Irina - ładna i niepowtarzalna . Kojarzy mi się z urodą stylizowaną pod słowiański typ . ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
|
![]()
Florence jest piękna. Bruno ma ładną twarz, ale jakąś dziwną postawę .
#35 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() Co do drugiej części opinii nie sposób sie nie zgodzić - w odróżnieniu od Dagmary wydaje się mieć silny charakter ![]() A Bruno... bardzo przystojny (mogłam się pokusić o napisanie "piękny", ale to by nie pasowało do jego męskości) Piękne usta, wspaniała linia szczęki i zabójcze spojrzenie... ![]() Da radę wrzucić do pobrania? |
|
![]() |
#36 |
Administrator
Reputacja: 15
|
![]()
Jednak muszę skomentować. Ładne simy, choć Irina wygląda trochę, jakby miała smutne oczy.
Bruno jest po prostu genialny. Jak tak na niego patrzę, to mam wrażenie, że przypomina mi mojego kolegę... Daj do ściągnięcia<prosi> ![]()
#37 |
Guest
|
![]()
Irina jest ładna, ale usta... nie pasują
Bruno ![]() Pozdrów Bruna ode mnie ![]() |
![]() |
#38 |
Guest
|
![]()
Bruno jest mój
![]() Śliczne robisz simy ![]() |
![]() |
#39 |
Reputacja: 11
|
![]()
Dziękuję pięknie za każdy komentarz
![]() ![]() ![]() A dzisiaj spadł pierwszy śnieg ![]() Do rzeczy, dwie simki, takie sobie... Anna - simka z mojego poprzedniego avatara, trochę zmieniona (makijaż, fryzura) ![]() ![]() Louise ![]() ![]() Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
#40 |
|
![]()
Pierwsze skojarzenie , to wrażenie realizmu i tradycyjna doskonałość proporcji !
![]() Anna - przepiękny wyraz oczu ! Ładnie dobrałaś jej makijaż , fryzurę , biżuterię oraz ubranko . Nawet przez " złośliwość " , nie można byłoby jej nic zarzucić . ![]() Jest bardzo ładna . Pierwszorzędna jakość . Louise - świetna ciemnoskóra stylizacja . Piękna fryzura ! Rewelacyjna sukienka . ![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|