![]() |
#31 |
Guest
|
![]()
Woltuwa -wiem ,znam ten od i użyłam do niego tego kodu ..tyle ,że zbytnio nie widac tego
![]() Pzdr.Sheba. P.S domu tak dlugo nie m bo simsy mi sie skasowały ![]() |
|
![]() |
#32 |
Guest
|
![]()
Kolejna osoba, która ma te świetne kafelki brązowe... Proszę.. dajcie mi link! Dom po prostu The Best! 10/10
|
![]() |
#33 |
Guest
|
![]()
Dziekuje za odnowienie tematu
![]() Dziekuje za ocene... Link do kafelek: http://simy.focus.pl/lazurowa_promen...=117&nstrony=3 Pzdr.Sheba. PS.Dzisiaj wstawie nowy projekt. |
![]() |
#34 |
Guest
|
![]()
Jest co opisywać więc... pokojami...
*** BRYŁA: Bryła ładna, zewnętrzne kolorki mi się zbytnio nie podobają - szkoda że mieszasz tak dziwnie jasny z ciemnym ![]() Za to: 9/10 PRZEDSIONEK: To kurtyna czy ściana to czerwone w kwiaty? nie podoba mi się. 4/10 KUCHNIA: Szafki maxisowskie, ale ładnie się komponują. Fajne kuchenne dodatki z neta ![]() Kącik jadalny też ładniutki ![]() SALON: Nie podoba mi się kominek... Ale reszta fajna. Zielone kolorki, ładna zasłonka, obrazeczki, śliczne! Telewizor wiszący z sufitu mnie powala (skąd masz? xD)!!! Ocena: 9/10 SYPIALNIA: Genialna! 10/10 ŁAZIENKA: Uwielbiam kwiatowe wzory w łazienkach ![]() OGRÓDEK: Uboga roślinność, ale całość ładnie sie komponuje. Nie obnizam oceny bo sama nie szczególnie dobrze jestem za ogród oceniana ![]() 10/10 *** Podsumowując... 60,75/70 Bardzo spodobała mi się łazienka i sypialnia. Uwielbiam kolory. To chyba jeden z najlepszych domów jaki widziałam na tym forum. Spokojnie mogę porównać Cię z Vibratorią, która zaszokowała mnie swoimi budowlami (np. Ilios, Amazon, Spruce). Jestem jak najbardziej za. Pracuj dalej! Czekam na kolejne budowle! ZAPRASZAM TEŻ DO MNIE xD |
![]() |
#35 |
Reputacja: 10
|
![]()
Jasność, żywość i kolory!!! i o to tu gra! Wszystko byłoby oki. gdybyś ten dom z zewnątrz zrobiła w innym kolorze, bo ten coś mi nie pasuje do reszty ...
Ocena 9,8/10
#36 |
Guest
|
![]()
Dzieki Bardzo za oceny ;] I odnowienie tematu ^^
|
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|