![]() |
#82 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Jeden z simó rozpoczął karierę badacza natury...
Zdobył jej szczyt i stał się niewidzialny... aż za bardzo zintegrował się z naturą... widać tylko kryształek i biżuterię... niestety nie mam tego screena, bo musiałam iść do pracy... Ale kiedy osiągał szczyt tej kariery dostał olbrzymią premię ![]() Z funduszy domu odjęło dokładnie kwotę wymienioną w komunikacie ![]() ![]() EDIT: Jednak zrobiłam screena... okazało się, że on cały czas jest niewidzialny... Będę próbowała go odzyskać ![]() Tutaj widzimy, jak przycina żywopłot ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Björk : 28.10.2008 - 20:22 |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Guest
|
![]()
Mnie zdarzyło się to samo. Moja simka osiągnęła szczyt kariery policyjnej i została super bohaterką. Pewnego dnia spóźniła się na ten lot czy coś, nie wiem jak to nazwać, do pracy i kliknęłam na nią i wybrałam opcję "idź do pracy" simka owszem poszła ale wróciła niewidzialna, w domku moich simów zagościły latające talerze i widelce. Na szczęście wpadłam na pomysł, żeby wyprowadzić simkę z domu po czym wprowadzić ją spowrotem i jak gdyby nigdy nic, simka pojawiła się w pełnej krasie
![]() a oto kilka fotek lewitujących talerzy ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Reputacja: 10
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Reputacja: 10
|
![]()
To nie błąd ...Oni gadają o gazetach ,też na początku tego nie rozumiałem w simsach. ;pp
Hah jak ją złapał w tańcu xdd ...i to u fryzjera xD ![]() Ostatnio edytowane przez Vanitas : 21.01.2011 - 07:55 |
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Guest
|
![]() ![]() Moja simka chodziła cały czas czarna a jak się gra wczytuje to jest goła ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Guest
|
![]()
oto słynna pani Zadecka
![]() ![]() przepraszam za jakość |
![]() |
![]() |
#89 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Guest
|
![]()
[img]http://i33.************/5yyngx.jpg[/img]
Króliczek na Chacie o_O pogadałam z nim i po jakimś czasie,wyświetlił się komunikat czy chce go zaprosić. Nie mam screena ale zaprosiłam go i nie przyszedł ;( |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 6 (0 użytkownik(ów) i 6 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|